spot_img

OVAN LAV I STRELAC- Za ove znake horoskopa leto tek počinje, u narednih 5 dana će imati čemu da se raduju.

Da li ste se ikada pitali koja je to najbolja nedelja u vašem životu? Ono, najboljih 7 dana u životu?

OVAN

Vreme je da kažete šta osećate i da to vičete sa krova! Ne samo da sijate od entuzijazma, već ste i podstaknuti svojim vatrenim strastima. U narednih 5 dana bićete puni adrenalina, pa budite pametni i osigurajte bezbedno sletanje, inače biste mogli da preplavite svoje prijatelje, vršnjake i/ili ljubavnike u ovom trenutku.

Na još svetlijoj noti, Merkur će se 16. avgusta uskladiti sa buntovnim Uranom, što vam zauzvrat predstavlja priliku da se prizemljite, materijalizujete i da prosvetlite svet oko sebe, bilo da se radi o rečima ili ideji koju biste potencijalno mogli da iskoristite.

Sledeće, 18. avgusta, Venera će se povezati sa Jupiterom u vašem znaku, što znači da niste samo koketni i privlačni kao i uvek, već i neustrašivo preuzimate vođstvo u pogledu romantike, kao i vaših kreativnih poduhvata. Vaš planetarni vladar, Mars, takođe će debitovati u Blizancima 20. avgusta, čineći vaše reči i svetlucavi um ekvivalentnim maču i oružju po izboru.

LAV

Slobodno posegnite za zvezdama, jer ste na dobrom putu! Ovo je posebno tačno kada se uzme u obzir putovanje Meseca kroz Ovna, a kamoli njegovu napunjenu konjunkciju sa srećnim Jupiterom 15. avgusta.

Unoseći toplotu u vašu egzotičnu devetu kuću avanture, ekspanzije i višeg učenja, ova dinamična sinergija je vrlo inspirativna. Inače, nema boljeg vremena nego sada da sledite svoje snove.

Takav kakav jeste, Merkur će se sledećeg dana sresti sa Uranom, stvarajući harmoniju između vašeg nižeg i višeg uma. To znači da ako ne planirate sporadičan beg u inostranstvo, onda verovatno pravite strategiju za svoj sledeći preduzetnički poduhvat. Nastavak na sledecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,868PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img