Home HOROSKOP Ovi znacima se u OKTOBRU OTVARAJU VRATA OBILJA, biće miljenici sreće, novac stiže na njihov račun!

Ovi znacima se u OKTOBRU OTVARAJU VRATA OBILJA, biće miljenici sreće, novac stiže na njihov račun!

0
Ovi znacima se u OKTOBRU OTVARAJU VRATA OBILJA, biće miljenici sreće, novac stiže na njihov račun!

Konačno, 3. oktobra Merkur prestaje da bude retrogradan, što će otvoriti finansijska vrata obilja svim znakovima horoskopa, bez izuzetka. Međutim, astrolozi su izdvojili 4 znaka koji će tokom oktobra imati mnogo više sreće i mogućnosti od drugih. Evo ko su miljenici zvezda:

Blizanci

Za vaš znak Merkur je jedna od najvažnijih planeta, tako da će oktobar biti dobar mesec za promenu pravca vašeg života. Naredni mesec biće pravo vreme da okušate sreću u nečem novom.

Astrolozi vam savetuju da se ne plašite promena niti nepoznatih stvari. Budite otvoreni, stičite iskustva, slušajte mudre ljude. Oktobar vam donosi i sjajnu priliku da zaradite mnogo više novca nego inače, ali i da ga trošite na ono što će vam doneti korist u budućnosti.

Devica

Jak Merkur doneće vam sve neophodne uslove za samorazvoj. Takođe, pod njegovim uticajem, donećete ispravne i važne odluke i rešiti probleme koji dugo stoje otvoreni.

Oktobar je za predstavnike ovog znaka značajan i finansijskom smislu jer će doneti mnogo sjajnih mogućnosti za uvećanje materijalnog blagostanja. Možete slobodno da ulažete jer će vam to doneti veliku dobit u budućnosti.Nastavak na sledecoj strani…