spot_img

Ove stvari ne biste voleli da čujete – Surova ISTINA koju bi trebalo da zna svaki horoskopski znak!

Možda ne biste voleli da ih čujete, ali mi ćemo vam ipak reći…

Ovan

Ovnovi imaju gotovo sve u životu – prijatelje, porodicu, ljubav, posao i sreću. Ali još uvek ne cene stvari koje imaju i uvek žele još. Morate da se smirite i da cenite ono što već imate umesto da samo maštate o onome što želite. Samo počnite da poštujete ono što imate pre nego što to izgubite.

Bik

Bik je tvrdoglav i vreme je da dovede svoje stvari u red. Možda mislite da će drugi da imaju loše mišljenje o vama ako spustite loptu, ali zapravo je upravo suprotno. Gore će misliti o vama ako ste uvek tvrdoglavi i ako nikada ne pristajete na kompromise. Način razmišljanja o najgorem u svakoj situaciji samo će dovesti do stresa. Budite jednostavni i ‘lagani’, nije sve vredno borbe ako vam je zdrav razum u pitanju.

Blizanci

Blizanci su vrlo društvena bića, ali to što su takvi ne znači da ne skrivaju svoje najdublje misli. Imaju najviše zidove oko sebe i uvek drže druge podalje. Njihov strah da će ih neko povrediti je stvaran, zbog čega ne puštaju druge preblizu.

Rak

Rak je vrlo emotivan u poređenju s drugim znakovima. Uvek pokušavaju da se potrude da se drugi osećaju bolje i pritom često izgube sebe. Prioritet je da znate da ste vi prvi ispred svih drugih, i ako to ne razumete, neće ni drugi.

Lavovi

Lavovi su zaljubljeni u sebe i žele da budu u centru pažnje. Važno je da znate da se uvek sve ne vrti oko vas, pa se za promenu držite podalje od drame i glamura i pustite svoje ranjivo „ja“ napolje.

Devica

Devica voli da ima kontrolu. Bilo da se radi o drugima oko njih ili o nekoj situaciji, uvek moraju da drže sve pod kontrolom. Ova priroda ima tendenciju da odgurne porodicu i prijatelje. Morate malo popustiti kako biste zadržali razum i odnose.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img