spot_img

BLIZANCI, DEVICA I VODOLIJA – Ova 3 znaka horoskopa OČEKUJE SREĆA U FEBRUARU 2023: Spoj Merkura i Venere daje zamah energije, ostvaruju se na više polja!

Dok polako ulazimo u drugi mesec zime koja je pri kraju procitajte koim znacima horoskopa februar donosi srecu koja ce ih podici u nebo da li ste bas vi taj srecnik… Saznajte koja 3 horoskopska znaka očekuje sreća u februaru 2023. godine – na kraju zime imaće uspeha na više polja!

Februar je poslednji mesec zime, a prema astrolozima, biće posebno povoljan jer nema nijedne retrogradneplanete – sve su u direktnom hodu. Takođe, u februaru se spremaju dva važna astro događaja – 11. februara prelazak Merkura u znak Vodolije i 20. prelazak Venere u znak Ovna.

U periodu od 11. do 28. februara i od 1. do 20. februara, Merkur će svojim prelaskom u znak Vodolije usrećiti ljude nekih horoskopskih znakova. Isto će se desiti i u slučaju Venere, ali ne nakon prelaska u Ovna, već pre ovog događaja – dakle od 1. februara do 20. februara.

Saznajte koji horoskopski znaci će u februaru 2023. godine imati najviše sreće:

Ako pogledate period od 11. do 28. februara, onda će ovde neosporni favoriti u očima sreće biti Blizanci, Devica i Vodolija. Posebno vredna pažnje je Devica, na koju Venera praktično ne utiče. Neće toliko biti uticajna u prve dve dekade Meseca, ali kad pređe u Ovna, može vas pokrenuti.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img