spot_img

Žena RIBA: Sitnica je RAZVESELI, sitnica je RAZOČARA!

Ribe su najosetljiviji znak od svih. U stanju su da saosećaju sa svima, pa će se njihovi prijatelji, porodica, pa čak i poznanici, uvek osećati voljeno i zbrinuto.

 

 

Vrlo se emotivne, i bukvalno ih sitnica može razveseliti, ali i rastužiti. One su prijateljski nastrojene i nesebične. Žena rođena u znaku Ribe je dama koja ime srce nežno poput svile. Ona je žena koja zna samo za dobrotu, njoj zloba nije u krvi. Žena rođena u znaku Ribe je dama koja ne zna da mrzi i da nosi u svom srcu negativna osećanja. Ona je oličenje dobrote. Žena rođena u znaku Ribe živi za ljubav. Ona je kao stvorena da voli i da bude voljena. Pored nje ne može biti bilo kakav muškarac, vec onaj koji zna da zadovolji emotivne potrebe ove divne dame. Žena Riba živi za ljubav i bori se za nju. Kada nađe muškarca sa kojim se prepušta čarima ljubavi i ulazi u emotivnu vezu, predaje se u potpunosti.

 

 

Pored nje muškarac moze da doživi pravu emotivnu bajku. Da oseti zadovoljstvo i osećaje ispunjenosti u ljubavi koje do sada nije osetio. Ona zna kako da usreći čoveka koga voli. Žena Riba voli ludo i kao ni jedna. Njena ljubav ne zna za ustručavanje, ona ne zna za granice. Ženi Ribi je veoma važno kakvog muškarca ima pored sebe. Njen dragi mora biti muškarac u svakom smislu te reči. On mora da je voli i da učini da se zbog njegove ljubavi oseti posebno. Muškarac koji je pored žene Ribe mora da zna da je zaštiti i da se ona pored njega oseti kao prava žena. Njena krhka priroda prosto i tera muški rod da se prema njoj postave zaštitnički. Isto tako muškarac koji je pored nje mora da joj pruzi6 bezuslovnu ljubav kakvu ova dama i zaslužuje.

 

 

Žena Riba zarad ljubavi je spremna na mnogo toga. Biće veoma tolerantna i razumna. A za uzvrat ne traži puno, osim male sitnice i sitne pažnje koje joj morate pružiti bukvalno svaki dan. Ona će uvek svog muškarca pokušati da razume i da zajedničkim snagama nađu rešenje za svaki problem. Ona se mnogo zalaže u ljubavi, jer želi da njen dragi oseti da nikada nije sam. Učiniće da se njen partner oseti posebno i izuzetno voljeno. Ona će sve učiniti za svog dragog. Međutim, postoji nešto što ova žena nikada ne bi oprostila. Postoji nešto što i njeno srce puno razumevanja ne bi moglo da proguta.

 

NASTAVAK PROČITAJTE NA STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img