spot_img

Nije ona umorna od ljubavi, nego od BORBE ZA LJUBAV… Ovo su GREŠKE zbog kojih GUBITE DOBRE ŽENE!

Žena se bori za ljubav poptu lavice, ali i ta borba dosadi i najjačoj ženi koja shvata da se bori za pogrešnog čoveka.

 

Koliko je potrebno vremena ženi da shvati da se ne vredi boriti za vezu u kojoj se nalazi? Verovatno previše. Jer mnoge žene će dati sve od sebe da veza sa muškarcem kojeg vole funkcioniše i uspe. Ali ako konačno shvate da perspektive nema one odustaju. Šta je to što pokazuje ženi da njena veza nije vredna truda?

 

1. Činite ono što je rekla da je iritira.

 

Ako vam je žena u par navrata rekla da je nešto nervira a vi to i dalje činite, zašto očekujete da će biti sjajna prema vama? Zašto vam je teško da je ispoštujete? Mnogi muškarci će učiniti baš ono što znaju da njihovu partnerku nervira, pa zatim upitati „Zašto je tako dramatična?“. Jedan savet – slušajte svoje partnerke bolje!

2. Lažete.

I to nije bitno da li lažete gde ste bili sinoć, bitno je i ako slažete šta ste jeli jutros. Žene zahtevaju potpunu iskrenost. Ako primete da ste slagali i najgluplju sitnicu to će im biti alarm za uzbunu. Žene ne vole lažove, ni jedna žena ne želi muškaraca kojeg mora proveravati i glumiti mu policajca.

 

Evo koji su ostali razlozi zbog kojih će vas svaka žena ostaviti, jer je se umorila više…

3. Menjate mišljenje.

Muškarci bi trebali shvatiti da žene pamte sve što oni kažu. One obraćaju pažnju na njihove reči i vole uvek nešto novo saznati. Zato, ako jedne prilike kažete kako najviše volite brinete, a nakon dva meseca kažete da volite plavuše – ne očekujte da vaša žena neće burno odreagovati. Žene mrze neodlučne muškarce koji ni sami ne znaju šta žele a šta ne žele. To ih asocira na preljubnike i švalere. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img