Home ZANIMLJIVOSTI Ove IKONE obavezno MORATE IMATI u kući, za SREĆU i ZDRAVLJE vaših UKUĆANA!

Ove IKONE obavezno MORATE IMATI u kući, za SREĆU i ZDRAVLJE vaših UKUĆANA!

0
Ove IKONE obavezno MORATE IMATI u kući, za SREĆU i ZDRAVLJE vaših UKUĆANA!

Svaka kuća mora da ima ove 3 ikone. One čuvaju ukućane od bolesti i zlobe! Svaka ikona je lekovita, ako joj se obratimo sa verom, iskreno iz srca.

 

Kada osobu savlada iznenadna bolest , tada se posebno moli Bogu za pomoć i saznaje koliko je zdravlje važno, ali i kolika je moć molitve. Ako želite da započnete proces izlečenja od svih bolesti , prvo idite do najbliže crkve i stavite sveću na ikonu na koju vam oči same „padnu“. Na taj način Gospod nam daje do znanja gde da započnemo naše izlečenje.
Postoje vrlo jake ikone i sveci koji pomažu bolesnim ljudima da se oporave brže i ozdrave.
Stoga vam predlažemo da ikone tih svetaca uvek držite u svojoj kući, a one će vam pomoći da ojačate i fizički i psihički.

 

 

Ikona Majke Božije

 

Ljudi kažu da ova ikona leči od mnogih bolesti, a veruje se da ju je prvi ikonopisao sam sveti Luka i da ona zbog toga ima veliku moć isceljenja ljudi. Ikona prikazuje Majku Božju i Isusa Hrista , gde se jasno vidi kako ga ona voli i brine se za njega, kao što voli i brine se za sve one ljude koji joj se obrate za pomoć.

 

Ikona Svetom Vasiliju Ostroškom

 

Čovek iz naroda, čovek koji brine za narod. To je Sveti Vasilije Ostroški. Svetac koji hodi među ljudima. Ikona Svetog Vasilija Ostroškog treba da se nađe u svakom domu, jer se smatra da ovaj svetac čuva porodicu i kuću od požara, zla i bolesti.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…