spot_img

Ovim znacima SEPTEMBAR donosi NEOPISIVU SREĆU i PUT KA USPEHU!

Tačno od 1. septembra ovi znaci će imati puno razloga za osmeh.

 

Mnogi mesec septembar doživljavaju kao kišan i tužan, ali nekim znacima ovaj mesec će biti prelep. Ovaj period će biti povoljan za sve nas, ali posebno za ova četiri znaka. Ako ste doživeli neke neočekivane pomake ili spoznaje kada je reč o poslu, ljubavi i stvarima koje cenite tokom proteklih meseci, ovaj mesec traži od nas da počnemo da integrišemo ove promene umesto da im se odupiremo. Vreme je da otvorimo um za neke nove stvari i događaje. Od 1. septembra kreće povoljan period za sve nas, a naročito pogodan će biti za ova četiri znaka:

 

 

BIK

 

 

Prvi znak koji će doživeti neopisivu sreću tokom meseca septembra je Bik. Kao pragmatičan zemaljski znak, cenite stabilnost i predvidljivost čvrste rutine. Ali s obzirom da će planete uskoro uneti svoju pobunjeničku iskru u vaš znak, ovaj mesec će vam pomoći da se opustite. Radite na tome da svesrdno prihvatite svoju autentičnost, čak i ako to znači kršenje nekih pravila i izlazak iz uobičajenog okvira. Opustite se i to će vam zaista prijati. To će vam doneti i neke pomake u ljubavi, naročito ako ste slobodni. Tokom meseca septembra mogli biste upoznati jednu posebnu osobu u vodenom znaku. Ona će biti tako drugačija i slobodnija od vas i to će vas najviše privući kod nje. Sa tom osobom doživećete zaista neopisive trenutke sreće koji mogu dugo potrajati.

 

 

BLIZANCI

 

Drugi znak koji će tokom septembra imati puno lepih i srećnih trenutaka jesu Blizanci. Mesec septembar prosto osvetljava vašu duhovnu stranu, Blizanci, zato ostavite vremena da mirno sednete uz intuitivna preuzimanja koja primate. Obratite posebnu pažnju na teme svojih snova i ostanite otvoreni za psihičke vizije – jer može doći do neočekivanih spoznaja koje vam dolaze kroz suptilno područje vaše podsvesti. Ekstra vreme samo sa sebe može vašoj duši dati prostora za istraživanje. Previše ste posvećeni drugima, septembar je pravi mesec da se okrenete sebi. U ovom periodu mogli biste da završite neke vrlo bitne poslove, koji će vam doneti i ogroman finansijski uspeh. Takođe, ako nađete više vremena za sebe, naći ćete i za pravu ljubav, a ona vam je i te kako potrebna u ovim ne tako lakim vremenima.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img