spot_img

Ove IKONE obavezno MORATE IMATI u kući, za SREĆU i ZDRAVLJE vaših UKUĆANA!

 

Ikona Presvete Bogorodice Trojeručice

 

Zašto se za ovu ikonu kaže da je “ trojeručica „? Ako bolje pogledate, videćete da su na njoj prikazane tri ruke, odakle se smatra da ova ikona ublažava bolove u rukama.
Međutim, veruje se da pomaže pri izlečenju raznih bolesti.

 

Istina je da sve ikone imaju moć izlečenja, jer iz ljudske duše „izbacuju“ zlo i mržnju, ostavljajući dobrotu i blagostanje. Ako je osoba negativna, ako iz njega izbija ljutnja, čak ni sve ikone na svetu mu neće pomoći da ozdravi, oprosti, zaleči se…

 

Najveću moć ima prava i iskrena molitva. Naučnici su dokazali da vernik udubljen u molitvu potpuno isključuje moždanu koru , a to označava potpunu sigurnost i odsustvo stresa.
Molitva je snažan lek, te ne samo da reguliše sve procese u ljudskom organizmu, nego i obnavlja uništenu strukturu svesti. Većina bolesti uzrokovana je tako negativnim situacijama i umno potenciranim problemima koji se tokom molitve povlače ili čak potpuno nestaju.

 

 

Naučnici su dokazali da se nakon Liturgije i drugih verskih obreda normalizuje krvni pritisak i druge vrednosti izmerene u krvi. Navodno je dokazano i da zvuk zvona ubija viruse, a sveta voda menja svoja svojstva izlečenja zavisno o stepenu verovanja vernika što je zapravo samo dodatak na teoriju o „pamćenju vode“.

 

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,690PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img