spot_img

Evo kako laže svaki HOROSKOPSKI znak.

Ponekad i najiskreni ljudi moraju da slazu nekoga  da  bi ga zastitili , od bolnog saznanja istine, mada tako samo sebi pravimo problem, zato sto ne mozemo da se suocimo sa istinom …

Ovan 

Ovnovi su dobri u obmanjivanju sebe, kao i drugih. Prosto se odseku od neprijatne istine, otupljujući oštricu svoje intuicije i senzibiliteta i često posežu za time, jer više vole da nešto čine, nego da o nečemu razmišljaju. Ne vole suočavanja i često (i uspešno) lažu.

Bik 

Bikovi su loši lažovi. Obično lažu o nekim sitnicama i glupostima (male, bele laži), ali ni to ne rade kako treba i zato često moraju da se izvinjavaju i priznaju svoje laži. Srećom, pošto uglavnom lažu zbog bezazlenih stvari, svi im lako opraštaju.

Blizanci 

Blizanci važe za najveće lažove horoskopa, ali neopravdano ih bije takav glas. Oni su nestalni i često se predomišljaju, pa ono što su mislili i osećali juče, danas ne važi, a drugi to osećaju kao izdaju i laganje. Blizancima je teško da se zaklinju (jer će sutra isto tako čvrsto verovati u nešto drugo) i ispadaju lažovi potpuno nesvesno.

Rak 

Rakovi su poznati manipulatori. Svoju senzitivnost umeju da iskoriste tako da pridobiju druge i navedu ih da rade ono što njima odgovara. Lako prepoznaju slabosti kod drugih i znaju koju dugmad da pritisnu da bi postigli ono što žele. Kada su uhvaćeni, ne priznaju i ne popuštaju, jer su uvereni da su samo taktično delovali za opšte dobro. Dakle, bolji su u laganju sebe nego drugih.

Lav

Lavovi vole da sve bude pompezno, sjajno, uzbudljivo i u velikom stilu, pa kad o nečemu govore, ponese ih sopstvena strast i onda događaje opisuju… pa… ne baš realistično. To i nije stvarno laganje, već samo preterivanje i dodavanje nedostajućih detalja i ukrasa, koji priču čine dramatičnijom i zanimljivijom. U suštini, Lavovi više glume i improvizuju (začarani svetlima pozornice i napetim licima publike) nego što lažu.

Devica 

Device mrze da lažu. Kada odluče da posegnu za neistinom, one to čine teška srca, veoma nerado, nakon duboke analize situacije, tokom koje nisu pronašle bolju opciju. Device lažu sa razlogom i zato su jako dobre u tome, skoro nikada ih nećete otkriti. Međutim, verovatno će se desiti da vam same priznaju istinu, posle nekog vremena, kad se okolnosti promene i perspektiva proširi. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img