spot_img

RAK, DEVICA I VODOLIJA – Ovim znacima horoskopa retrogradne planete neće dati mira i sve će im PROPADATI. OČEKUJE IH NAJGORE LETO U ŽIVOTU!

 

Ovog leta Saturn, Uran, Neptun, Pluton, Venera i Merkur kretaće se u retrogradnom hodu. Dok prihvatamo neočekivane promene koje čine našu stvarnost, leto će biti period da više naučimo o sebi, poručuju astrolozi.

Venera, planet ljubavi, lepote, umetnosti i novca, je retrogradna ovog leta od 22. jula do 3. septembra. Tokom ovog razdoblja novac će nestajati, emocije istrošiti, a već gotovo zaboravljeni ljubavi mogu da se iznenadno pojave. Može biti neprijatno, ali ovo je vreme kada nam se otvaraju oči o našim vezama i onome što nam je stvarno potrebno u ljubavi.

Ovog leta retrogradni Merkur traje od 23. avgusta do 15. septembra. S retrogradnim Merkurom očekuj da će se razne dosadne male životne greške ponavljivati – iznova i iznova…

Rak

Za empatičnog i zaštitnički nastrojenog Raka ovaj period može biti naročito težak. Venera će retrogradno proći kroz drugu kuću novca i vrednosti.Venera traži od Raka da se zaista pozabavi onim što želi i s onim što mu je važno. Pluton će polako proči kroz sedmu kuću veze. Ovo je vreme da se Rak suoči licem u lice sa svojim strahovima o intimnosti i vezama.

Bez sumnje, može biti zastrašujuće i jako teško govoriti istinu svojim voljenima i sebi. Dugoročno gledano, drama će se isplatiti, jer će Rak izgraditi veze koje će ga na kraju ispuniti.Kada retrogradni Merkur stigne 23. avgusta, Rakovi mogu da očekuju neočekivano, naorčito u svojim društvenim krugovima. Treba da pokušaju da se prilagode drugima i da ne uzimaju sve k srcu što budu čuli od ljudi iz okruženja.

Devica

Perfekcionistički nastrojena Devica ne voli kada stvari ne idu kako je isplanirala, a takvih situacija bi moglo biti dosta ovog leta. Naime, 10. jula će se agresivni i akcijski orijentisani Mars preseliti u prvu kuću identiteta. To može biti vrlo korisno kada se radi o samopotvrđivanju i ispunjavanju svojih planova.

Međutim, Devica će se osećati ljutito i borbeno. Fizička aktivnost može dosta da pomogne u ovom periodu frustracije. Naročito kada se Saturn suprotstavi Marsu 19. jula i situacija postane još teža. Ove dve zlobne planeta koji se suprotstavljaju jedna drugoj dovešće do toga da Devica neće imati samopouzdanja i biće ranjiva na ljubomorne i ogorčene ljude.
Važno je izbegavati sukobe koliko god je moguće.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img