spot_img

Najpoštenija dva HOROSKOPSKA znaka.

Jednom kada ih upoznate, shvaticete da ste nasli prijatelje za ceo zivot, koji ce uvek biti tu za  vas kada vam je najteze.

Vaga

Možda na prvi pogled ne izgleda pouzdano, ali je jedna Vaga uvek tu kada treba da sasluša nekoga ili da pomogne i ponudi svoju pomoć. Ona se dosta trudi u prijateljskim odnosima. Čak i onda kada je povređena, pokušava da izbalansira, da ne bi došlo do prekida prijateljstva. Svima je spremna da pruži svoju nesebičnu pomoć, ali će je retko zatražiti od vas. I upravo zbog svega ovoga, Vaga spada u zaista dobre ljude.

Vage su poznate po svojoj smirenosti i svojoj inteligenciji. U životu veoma retko greše, ali onda i kada pogreše trude se da tu grešku ne ponove. Vrlo su posvećene svom životu i ne zanima ih puno kako drugi žive. Jedino će se umešati u vaš život, ako osete da vam treba pomoć ili neki dobar savet. Vaga jednostavno nikada neće odbiti da nekome pomogne i da bude pravi prijatelj, kada je to potrebno. Možda je život prema njima bio nepravedan i možda ih nikada nije nagradio onako kako su zaslužile, ali Vage i dalje kroz život idu fer i pošteno.

Možda su se često susretale sa tugom, ali vam nikada tugu neće naneti. One na svet gledaju kao na mesto na kojem svaka osoba zaslužuje da bude srećna i upravo zbog toga Vage pokušavaju svima doneti sreću. I to je njihova mala misija u životu – da ljudima donose sreću, a ne tugu! A za sve to mogu se zahvaliti svojim divnim osobinama, kao što su pouzdanost, mudrost i plemenitost. One jednostavno imaju mnogo kvaliteta i kada bi svi ljudi bili kao Vage, onda bi ovaj svet u kome živimo, bio mnogo lepše mesto. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img