spot_img

Biku, Lavu, Škorpiji i Vodoliji- Uran u Biku od 24. avgusta za ove znake neće biti ništa isto život im se menja iz korena.

Međutim, težak period nudiće prilike koje će vas na kraju podstaknuti da se krećete u radikalno boljem pravcu.

Uran je poznat kao planeta pobune i revolucije, a sada će nam se naći u znaku Bika (najmanje omiljenom znaku za biti) i donosi promene velikih razmera, pogotovo oko temelja na kojima smo gradili naše živote.

Uran nas podstiče da se oslobodimo svega sto sprečava da izrazimo svoje pravo ja, pobuniti se protiv ograničenja i granica.

Kao planeta buditelj, Uran bi mogao biti u korenu neočekivanih situacija, primoravajući nas da razmišljamo drugačije, nego što bismo inace činili kada bismo pronalazili određena rešenja.

 

Kada se Uran kreće unazad, njegova energija koja stvara promene malo se hladi, umesto da se zalažemo za spoljašnju, prividnu, konkretnu promenu, sada ćemo biti inspirisani da prihvatimo pobunu i revoluciju na unutrašnji, psihološki nacžčin.

Ovaj tranzit nudi svima priliku da ponovo razmisle o većim životnim ciljevima, zatim način na koji tražimo partnere, kao i kako sledimo svoje profesionalne aspiracije.

Vreme je da suptilno obradite promene koje su se desile u vašem životu prošle godine – i stupite u kontakt sa onim promenama koje priželjkujete da se dogode.

Neočekivane, iznenadne,brze I nagle promene se mogu desšvati jer ćemo biti na vrhuncu retrogradne sezone, jer će se svih pet transpersonalnih planeta kretati unazad…

Svakako da ce nam ova nestalna planeta Uran uzdrmati živote na neki nepredvidiv način. Nastavak na sledecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img