spot_img

Izaberite jednu MAŠNICU i otkrijte najbolje OSOBINE svog KARAKTERA, kao i to KAKVI STE U LJUBAVI!

 

Još jedan zanimljiv test je pred vama. Izaberite jednu mašnicu i saznajte najbolje osobine svog karaktera, kao i to kakva ste osoba u ljubavi.

 

 

AKO STE IZABRALI MAŠNICU BROJ JEDAN:

 

Ako ste izabrali prvu mašnicu, vi veoma cenite lepotu i umetnost. Ponekad vaša spoljašnja lepota i sjaj mogu sasvim zaslepiti. Ipak vi spadate među najnaprednije osobe kada je reč o emocijama. Originalni ste i neponovljivi. U emotivnim vezama imate potrebu za intelektualnom razmenom i prijateljstvom. Radoznali ste i ne volite da se vezujete za samo jednu osobu. Naročito u mladosti, skloni ste eksperimentisanju, pre svega kada ste nasamo sa partnerom. U svojoj potrazi za srodnom dušom spremni ste sve da probate. Radoznali ste i spremni uvek da proširite svoje vidike. Brzog ste uma, dobrog zapažanja i imate širok krug prijatelja. Veoma ste iskreni u emotivnim odnosima i ne podnosite laži i mutne situacije. Sa voljenom osobom ostvarićete harmoniju i sklad. Jer vi kad naiđete na pravu osobu, vezujete se za celi život.

 

AKO STE IZABRALI MAŠNICU BROJ DVA:

 

Ako ste izabrali mašnucu broj dva, vi imate vrlo živ temperament, a vaša osećanja su uzvišena i dostojanstvena. Vašim osećanjima dajete notu žestoke strastvenosti. Ne predajete se lako i od partnera očekujete maksimalno angažovanje. Stalno sanjate o romantičnim doživljajima. Vaši kriterijumi su ponekad toliko visoki da radije sedite i maštate, nego da se prepusite nekome ko će vas samo polovično zadovoljiti. Potrebna vam je osoba uravnoteženog karaktera i temperamenta koja će umeti da izađe na kraj sa vašim žestokim osećanjima. Ipak, vi niste posesivni i umete vrlo emancipirano da se postavite. Volite da se ponosite s voljenom osobom i da vas ona sa svoje strane obasipa pažnjom i poklonima. Kada zaista volite onda se potpuno posvećujete partneru i radite na vašoj vezi. Nesigurne osobe lako možete uplašiti vašim sigurnim i nadasve aktivnim stavom prema svetu i ljubavi. Osvajate svojom dostojanstvenom pojavom i aristokratskim držanjem.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img