spot_img

Mlad Mesec u optimističnom Strelcu 23.11. – Prognoza za sve znakove horoskopa!

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašem petom polju koje vam može dati dosta lijepih druženja, zabave. Neke želje i zadovoljstva mogu biti pod jakim utjecajem materijalnog i emotivnog. Novi početci su pred vama. Jarci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem dvanaestom polju što može pokrenuti vaše davne nesvesne reakcije. Bilo bi dobro da izađete iz prošlosti i okrenete novi list.

Otvaraju se nove energije i putevi dok želje kod mnogih osoba rastu. Maštaju o putovanju nekim ljepšim i boljim danima pa mnoge osobe mogu i ostvariti svoje želje. Svi aspekti s Mjesecom su pozitivni, a posebno se ističe trigon Mjeseca s Jupiterom što nam daje mnogo velikodušnosti, ljubaznosti, dobrote.

Novi početci su dosta optimistični i pozitivni pa bi trebali iskoristiti sve dobre i sretne povoljnosti. Kako Mjesec odmiče on će praviti opoziciju s Marsom pa pojedine osobe mogu iznenada promijeniti svoje emotivno raspoloženje uslijed obično nekih sitnica i nesuglasica.

Potrebno je biti oprezan u prometu, izbjegavati alkohol i druga stimulativna sredstva. Ovaj aspekt u narednom periodu se može manifestirati kroz  psihičke, probleme, neke ekstremne slučajeve, halucinacije i čudne fenomene.

Kako Jupiter kreće direktno na mlad Mesec onda se pojačava pozitivna energija i otvaraju nove mogućnosti i sretniji tokovi.

Što mogu očekivati pojedinačni znakovi?

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem devetom polju što vam može dati povoljnosti za putovanje, neku novu duhovnu vezu i moralne vrijednosti.

Moguće je da se vaše zalaganje i trud na kraju isplate, tako da možete imati dobar profit.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašoj osmoj kući koja će pokrenuti emocije, transformaciju.

Pojedini Bikovi mogu se baviti nasljedstvom, kreditima, osiguranjima. Moguće su neke investicije i partnerski odnos kada su financije u pitanju.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas se mlad Mjesec događa u vašem sedmom polju javnosti, partnerskih odnosa, braka i osjetljivosti, posebno ćete osjetiti utjecaj ako se obitelj miješa u vaše emocije.

Moguća je borba i sukob zbog Marsa u vašem znaku. Imat ćete dosta obaveza i posla.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem šestom polju pa ako niste dobro raspoloženi ili ste emotivno pogođeni, može utjecati na vaše zdravlje, posao, ali ako je sve dobro onda se možete radovati nekim novim poslovnim tokovima.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem petom polju koje vam može dati dosta lijepih druženja, zabave. Ako imate djecu imat ćete lijepu razmjenu emocija s njima. Slobodni mogu upoznati novu ljubav.

Neke želje i zadovoljstva mogu biti pod jakim utjecajem materijalnog i emotivnog. Novi početci su pred vama.

DEVICA

Drage Device kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašem četvrtom polju koje je dosta povezano s obitelji, majkom, emocijama pa ako niste sretni u tim područjima, onda možete pokrenuti nešto novo i pokazati nove obrasce emocija. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,874PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img