spot_img

Žena ŠKORPIJA: Mnogi je se BOJE jer je VRLO MOĆNA, ali ko je upozna zna da je VREDNA SVAKOG DIVLJENJA!

Neki je se boje, jer veruju da je njena žaoka prilično bolna. Neki kažu, gde ona stane – tu trave ne raste. Ipak, stvarnost je sasvim drugačija.

 

 

Jednom kada je upoznate, shvatićete koliko je ona zapravo žena vredna divljenja. Izuzetno je jaka i snažna i nikada ne odustaje. Ona je tipičan primer žene koje uvek dođe do svog cilja. Pri tome, nikada ništa neće dobiti na nepošten način, jer je veoma pravedna. Ona nikada ne gradi sreću na tuđim suzama. Slobodno možemo reći da ova dama poseduje snagu koju retko koja žena Zodijaka poseduje. I možemo slobodno reći da je jača i od pojedinih muškaraca. Čak i onda kada se čini da su sve lađe potonule, ona nikada ne odustaje. Ona je rođena da bude heroj j pobednik. Nikada je nećete čuti da očajava i da kuka. Sposobna je da se nađe svima i da svima bude oslonac. Veoma je jaka, iskrena i borbena.

 

 

OLIČENJE ODANOSTI

 

 

Ovo je, zapravo, jedna od ključnih osobina žene rođene u znaku Škorpije. Ništa joj ne može pomeriti tlo pod nogama. Bilo da se radi o prijateljima ili čoveku kojeg voli, ona savršeno dobro zna u kojoj tački leži lojalnost i zbog čega je toliko bitna. Ona je jedna od onih osoba kojoj slepo možete verovati. To je zbog toga što ona nije neko ko veruje u davanje lažnih obećanja. Lojalna je do srži!

 

 

NEZAVISNOST

 

 

Ženi rođenoj u ovom znaku nije stalno potreban neko ko će “da pazi” na nju i da joj čuva leđa. Čak iako se čini malenom i tihom poput miša, ona ima snagu i hrabrost lavice. Upravo zbog ovih karakteristika ona je sposobna da brine o sebi. Ona voli svoju slobodu, ali i mrzi kada joj se govori šta da radi. Ona radi stvari za koje ona misli da su ispravne umesto da slepo sluša druge.

 

OŠTROUMAN POSMATRAČ

 

 

Žena rođena u ovom znaku ekstremno je oštrouman posmatrač. Ona ima tendenciju da ulazi u sitne detalje, kada je reč o nekom problemu ili osobi i to na takav način da joj apsolutno ništa ne može promaći. Uočiće stvari koje drugima nisu vidljive. Zbog ovakve prirode sagledavanja stvari, žena rođena u znaku Škorpije ima tendenciju da donosi vrlo dobar sud o raznim pitanjima ili ljudima.

 

 

ODLUČNOST I NEPOKOLEBLJIVOST

 

Žena rođena u znaku Škorpije po svojoj prirodi je odlučna, nesalomiva i nepokolebljiva. Ona je neko ko razmišlja o postizanju ciljeva i vrlo dobro zna šta želi. Ostavlja sve drugo po strani dok ne ostvari ono što je “zacrtala”. Na tom putu ništa je ne može “uzdrmati”, koliko god se neko trudio da to uradi.

 

 

STRASTVENA

 

 

Strast žene rođene u znaku Škorpije vredna je pisanja knjige. Kada voli, uradiće sve da druga strana bude srećna. Opet, s druge strane, kada nekoga ne voli, uradiće sve da mu zagorča život. Šta god da radi, daje sve od sebe i ide do krajnjih granica. Bez obzira da li je u pitanju obrazovanje, karijera, hobiji ili odgovornost, ona nastupa sa ogromnom strašću i žarom.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,868PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img