spot_img

VIKEND HOROSKOP – Ovan će imati priliku da pokrene važne razgovore, dok Devicu očekuju pozitivne promene!

Dolazi nam jos jedan viked, dok odmarate u divnim jesenjim  bojama procitajte sta vam to zvezde porucuju u naredna dva dana…..

OVAN

Dok je petak dan za odmor i relaksaciju, tako je vikend pogodan za akcije koje ste uporno ostavljali po strani. Imaćete priliku da upravo vi pokrenete one razgovore koje ste odlagali, naročito one koji se tiču partnerstva. Ukoliko ste planirali da negde otputujete bilo solo ili u društvu, odabrali ste pravi trenutak za to. Nove destinacije i nova iskustva prijaće vašem biću i pripremiti vas za predstojeću sedmicu.

BIK

Iskoristite energiju petka na izlaske, druženja i upoznavanje novih ljudi, no budite oprezni kada je unošenje alkohola u pitanju, odnosno znajte gde su vam granice i poštujte ih. Usporite svoj tempo tokom subote i nedelje i provedite neko kvalitetno vreme sa partnerom. Ništa vam neće toliko prijati kao odabrano društvo, gledanja filma ili učestvovanje u interesantni zajedničkim aktivnostima.

BLIZANCI

Sve poslovne i privatne obaveze najbolje bi bilo da završite do kraja petka, jer će vas energija vikenda odvesti u pravcu zabave i druženja, čemu ćete teško odoleti. Ne čekajte da se drugi sete vas, već vi budite inicijator druženja i organizujte stvari onako kako vama odgovara. One kafe koje ste obećavali kolegama i poslovnim saradnicima ovog vikenda vas mogu zbližiti i stvoriti prostor za još bolju buduću saradnju.

RAK

Vaš avanturistički duh i želja za učenjem novih veština mogu biti umanjeni ovog vikenda, kada ćete razmišljati kako da unovčite ono što već znate i što ste do sada naučili. Nalazite se između dve vatre, porodice i posla, a na oba fronta treba pružiti dovoljno napora i truda da biste videli željene rezultate. U svemu tome niste sami, voljena osoba ili neko koga smatrate bliskim je tu da vam pomogne oko svega što ste zamislili.

LAV

Iza vas ostaje naporna nedelja sa kojom ste uspeli da izađete na kraj. Dajte sebi dovoljno odmora, sna i užitka ovog petka, jer vikend obećava mnogo više zabave i avanture nego što ste vi to planirali. Imaćete prilike da vodite duge razgovore na teme koje vas posebno interesuju, dok će pojedini pripadnici ovog znaka razmišljati o dodatnoj edukaciji i sticanju novih znanja i veština. Šta god zamislili, univerzum će vam pružiti potrebnu podršku.

DEVICA

Promene koje se dešavaju u vašem životu dočekujete širom otvorenih ruku, a način na koji se one odvijaju prija vam u svakom smislu. Imate veliki uticaj na okolinu i ljude sa kojima dolazite u kontakt. Ipak, ovo je vikend kada bi trebalo da odvojite više vremena za sebe i svoje potrebe. Odmor je imperativ, a kontemplacija i tihovanje vam mogu razbistriti um i pripremiti vas za predstojeću sedmicu. Nastavak na sledecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img