spot_img

VAGA, ŠKORPIJA, JARAC I RAK – Ovi horoskopski znaci mogu svakoga da obrlate za tren,oni su NAJVEĆI MANIPULATORI horoskopa!

 

Kod psihološke manipulacije druga strana često gubi samopouzdanje i dovodi u pitanje validnost sopstvenih misli i percepcije stvarnosti, što može dovesti do zbunjenosti, gubitka samopoštovanja i samim tim tu osobu učiniti nesigurnom.

Svi ljudi na neki način manipulišu, pa čak to bile sitne manipulacije deteta u odnosu sa roditeljima. Međutim, najjednostavnije rečeno, manipulacija je način da se upravlja slabostima drugih. Među pripadnicima horoskopskih znakova postoje oni koje karakteriše izrazito manipulativno ponašanje. A evo koji su to.

U nekim slučajevima, Rak može da bude vaša najgora noćna mora. On je vrlo maštovit i okriviće vas za scenarije koji se nikada nisu dogodili. Škorpija je izuzetno ljubomorna, odličan je vođa i neverovatno uverljiva – ona je majstor manipulacije i to veoma dobro zna.

Vaga
Vaga se vodi šarmantnim i slatkim manipulacijama. One su vešte u merenju potreba i očekvanja u svakoj interakciji. Čak i kada se čini da Vaga želi da pomogne i da radi za interes druge strane, uvek postoji nešto iza toga. One su toliko „đavolski“ simpatične da se uvek izvuku na šarm kod naivnijih ljudi, ali ponekad su i u pravu, pa su čak spremne da plate za tu privilegiju.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img