Home HOROSKOP Merkur u Jarcu u direktnom hodu od 18. januara do 11. februara – Strečevima Mekur donosi poslasticu i to finansijsku , Rakovi dobro razmislite šta vam je najbolja opcija!

Merkur u Jarcu u direktnom hodu od 18. januara do 11. februara – Strečevima Mekur donosi poslasticu i to finansijsku , Rakovi dobro razmislite šta vam je najbolja opcija!

0
Merkur u Jarcu u direktnom hodu od 18. januara do 11. februara – Strečevima Mekur donosi poslasticu i to finansijsku ,  Rakovi dobro razmislite šta vam je najbolja opcija!

Vaga

Direktan hod vam donosi to da ćete vi biti glas razuma u svim odnosima kako porodičnim, emotivnim i prijateljskim. Vi ste sada jezičak na vagi koji donosi sud.

Škorpija

Dok je bio u retro hodu, doneo vam je brzopletost reči i bilo je nezgodnih situacija. Sada u direktnom hodu vam donosi gotovo identične situacije, ali vi sada tačno znate šta mislite i kako ćete kome nešto reći.

Strelac

Vama diretan Mekur donosi poslasticu i to finansijsku. Vama je samo potrebna vera da će novac i posao i opšte poboljšanje života doći. Dakle, zamislite želju imajte veru i sve zaista dolazi do vas.

Jarac

Sa direktnim hodom vraća vam se snaga i vaša sigurnost. Sada kada se nađete na raskrsnici novih životnih puteva tačno ćete znati kojim putem da krenete.

Vodolija

Vi krećete potpuno bistre glave i bistrih misli u jedan novi život. Sigurni ste u sebe i imate veru. Tako i treba jer je zaista tako!

Ribe

Vas pokreće među ljude. Energija, život i poteba za novim mestima, novim ljudima. Sada ste puni lepe pozitivne energije i ostanite takvi jer ćete videti šta ćete sve lepo, novo i zanimljivo privući u svoj život.