spot_img

Merkur je prešao u znak Ovna i donosi VELIKE PREOKRETE – Evo kako će uticati na svaki znak horoskopa !

 

Danas, 20 marta počinje tranzit Merkura kroz znak Ovna, gde će se zadržati sve do 2. aprila.

Prvo, univerzalno i najvažnije pravilo za sve ljude u ovom periodu jeste da budu aktivni, dok bi finansijska sfera trebalo da cveta, budući da se Merkur u Ovnu oseća vrlo, vrlo opušteno.

Ove dve nedelje odlične su za jačanje porodičnih veza, sklapanje novih poznanstava, flertovanje, ali i pokušaj uspostavljanja komunikacije s rodbinom.

A kako će ovu tranziciju osećati horoskopski znaci – pročitajte u nastavku.

Ovan

Finansijski život Ovna krenuće novim smerom, baš kao i druga područja jer je Merkur planeta komunikacije i delotvorne interakcije među ljudima. Ovnovi će biti aktivni u ljubavnoj sferi. Oni će dobiti ono što žele uz veoma mali trud.

Bik

Idealno vreme za duhovni razvoj Bikova, a i lepa finansijska dobit vas očekuje. Novi hobiji takođe će vam doneti korist. Čeka vas puno “slučajne” sreće u poslu. Ovo je dobar period za promenu ili otvaranje novog posla.

Blizanci

U ovom kratkom, ali povoljnom periodu za Blizance, sve će teći po zakonu supstitucije. To se ne odnosi samo za materijalni plan, već i za duhovni. Ako želite da se zaljubite, morate otpustiti prošle veze i prestati živeti u prošlosti. Sve je u vašim rukama!

Rak

Rakovi se u poslednje vreme možda boje ponavljanja gorkih iskustava iz prošlosti, ali Merkur neće dopustiti da se nešto loše dogodi. Astrolozi savetuju da zadržite svoj optimizam te da više komuniciraju s onima koji zrače dobrotom i mogu pružiti psihološku podršku. Ako ovaj period započnete s pesimizmom, onda to definitivno neće dovesti do ničega dobrog.

Lav

Oko Lavova će se akumulirati pozitivna energija, pa će ljudi najverovatnije početi više da traže da budu u njuhovom društvu. Vrlo obećavajuće vreme je i za rad na sebi i sticanje novih znanja. Lavovi će u ovom trenutku dobiti snažan talas snage i želju da postanu uspešniji, poraze svoje neprijatelje i ugrabe pobedu.

Devica

Da bi Device ispravno komunicirale s Merkurom, važno je delovati – i to što je moguće aktivnije. Astrolozi veruju da uspeh neće doći iz umerenosti, već iz preterivanja. Naravno, morate naći vremena za odmor, ali dokonost će izazvati velike nevolje. Takođe je važno pomoći bliskim ljudima, ali pre svega morate se setiti svojih poslova i projekata.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img