Žena BIK: Ponosna žena koja DRŽI DO SEBE i zato NE DOZVOLJAVA nikome da je PONIZI!

Žena BIK: Ponosna žena koja DRŽI DO SEBE i zato NE DOZVOLJAVA nikome da je PONIZI!

26. марта 2020. Off By totiko

Ne voli kada neko nije FIN PREMA NJOJ! Žena Bik je ponosna dama koja drži do sebe i nikada ne dozvoljava nikome da je ponizi. Ona je veoma uporna, odlučna i dosledna, pa samim tim i veoma stabilna žena.

Ona je takođe i tvrdoglava, pa je stoga i veoma izdržljiva i može da ostvari sve što poželi. Ova žena je veoma sposobna, snažna i brižna, ali moramo da naglasimo da je takođe i dinamična i zavodljiva. Njena najveća snaga leži u dve osobine koje poseduje, a to su osećajnost i strpljivost. Veoma je blage naravi, ali to ne znači da sa njom možete manipulisati. Ona jednostavno vrlo dobro zna koliko vredi i zato nikome ne dozvoljava da je ponizi. Prema svim ljudima ima poštovanje i svima je spremna da pomogne, ali isto to očekuje od drugih ljudi.

Može da bude zaista nežna i umiljata, ali može da se pretvori i u pravu lavicu ukoliko neko pokuša da pogazi njen ponos i njeno poštenje. Jednostavno, ova žena ne voli kada neko nije fin sa njom i svima ume da uzvrati onako kako zaslužuju. Poznata je po svom vatrenom temperamentu i zato je najbolje da se sa njom ne igrate. Ipak, ona pokušava taj svoj temperament da sakrije, jer teži ravnoteži i sigurnosti. Izuzetno je dobar prijatelj i svoja prijateljstva shvata ozbiljno.

Uvek je spremna da neguje svako prijateljstvo i da svojim prijateljima nesebično posvećuje pažnju i da im pomaže. A zauzvrat od prijatelja očekuje jednaku lojalnost i ako to dobije prijateljstvo sa njom može trajati zauvek. U ljubavi je takođe veoma odana i spremna je da pruži sve što ima kako bi usrećila svog partnera. Sve dok joj partner pruža vernost i sigurnost, ona je spremna njemu da pruži još više. Međutim, ukoliko doživi izdaju u ljubavi, veoma brzo će napustiti takav odnos, jer ne želi da ostane pored onih ljudi koji je ne zaslužuju. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2 3