spot_img

Koji horoskopski znaci će se LUDO ZALJUBITI u novembru, a čijoj se ljubavi BLIŽI KRAJ?

 

Vaga

Za usamljene Vage novembar donosi mnogo poznanstava. Čini se da vam mnogi poklanjaju pažnju, ali kada dođe vreme za izbor, trebalo bi da pažljivo pogledate sve solucije. Budite oprezni pri izboru partnera i ne ulazite odmah u odnos i intimnu vezu. Pokušajte izbeći sumnjive situacije. Krajem meseca možete se suočiti s manjim nevoljama, ali ćete se lako nositi s njima.

 

 

Škorpija

I zauzetim i usamljenim Škorpijama predstoji naporan mesec. Ljubav prema intrigama i flertovanju može dovesti do zanimljivih poznanstava. Međutim, toliko ste fokusirani na pronalaženje srodne duše da zaboravljate na sve ostalo. Škorpije koje su u vezi ne bi trebalo da zloupotrebljavaju poverenje partnera. Vaša sposobnost da u svemu pronađete nešto pozitivno će pomoći da izgladite sve sukobe. Nakon što prebrodite mesec, sudbina će vas nagraditi harmoničnim odnosima.

 

 

Strelac

Neće biti baš povoljan mesec za Strelce koji traže srodnu dušu. Svaki pokušaj da izgradite romantičnu vezu neće uspeti. Vredi steći iskustvo i ponovo pokušati pronaći ljubav. Tokom ovog vremena upoznaćete različite pojedince. Strelac u vezi može se suočiti s hladnoćom. Dogovorite sastanak koji će vam pomoći da iskreno razgovarate o svom bolu. Do kraja meseca problemi će biti rešeni.

 

 

Jarac

Slobodnim Jarčevima u drugoj polovini meseca sudbina može doneti voljenu osobu, ali prvo morate proći kroz neke prepreke. Neodlučni mogu rizikovati da izgube osobu koja im se sviđa. Da bi se otvorili i pokazali svoja osećanja, treba da budete uvereni u ozbiljne namere partnera. Porodične pripadnike znaka očekuje miran mesec. Zajedno s voljenom osobom idete ka svojim ciljevima.

 

 

Vodolija

Slobodne Vodolije očekuju problemi u potrazi za srodnom dušom. Svojim ponašanjem možete otuđiti potencijalnog partnera. Ne treba da se uznemiravate jer kraj meseca može doneti pozitivne emocije i baš tu osobu koja je spremna za ozbiljnu vezu. Dopustite partneru da iskaže svoja osećanja. Zauzete Vodolije treba da razmišljaju o prelasku na novu fazu u vezi.

 

 

Ribe

Novembar će omogućiti Ribama da upoznaju svoju srodnu dušu. Možda će to biti neko iz kruga bliskih prijatelja. Pokušajte biti pažljiviji prema voljenoj osobi jer postoje rizici da je povredite svojim dvosmislenim ponašanjem. Uverite se da su vaša osećanja iskrena i tek tada stupite u vezu. Zauzete Ribe treba ponekad da poslušaju savete drugih. Pokušajte pratiti svoje ponašanje, skloni ste impulsivnim emocijama.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,868PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img