spot_img

Bliži se SEZONA STRELCA i donosi BLAGOSTANJE, posebno za ova 3 ZNAKA!

Pred nama je period vladavine Strelca koji će trajati od 23. novembra do 21. decembra.

 

Još uvek smo u periodu Škorpije, ali ovog puta uticaj dolazećeg Strelca je mnogo moćniji. Donosi nam mir i blagostanje, rešavanje velikih problema i porodičnu harmoniju. Na ova 3 znaka imaće poseban uticaj…

 

 

Lav

Lavovi su moćni ovog meseca. Doneli su odluku da se oslobode negativne energije i koncentrišu na ono što najbolje rade: stvaranje.

Spremite se da oduševite svoje ljude svojom umećem; radite ono što radite bolje od bilo koga drugog i uvek želite da impresionirate. I to vam ne samo polazi za rukom nego donosi nove emotivne pobede u vidu podržavajućeg okruženja porodice i prijatelja koji vas okružuju emocijama.

 

 

Možda ćete se čak baviti nečim što nikada ranije niste radili, nečim kreativnim, kao što je… ekstremno kuvanje ili izgradnja zamka od šećera. Vaše osećanje samopouzdanja je u nebesima i pogodite šta? Pa, uživaćete!

 

 

Vodolija

Umesto blage depresije koja nam sleduje s jeseni, vi u novembar ulazite u stanju potpunog prihvatanja onoga što je bilo i onoga što je trebalo biti. Godina je imala svoje uspone i padove. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,868PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img