Home ZANIMLJIVOSTI Koji horoskopski znaci će se LUDO ZALJUBITI u novembru, a čijoj se ljubavi BLIŽI KRAJ?

Koji horoskopski znaci će se LUDO ZALJUBITI u novembru, a čijoj se ljubavi BLIŽI KRAJ?

0
Koji horoskopski znaci će se LUDO ZALJUBITI u novembru, a čijoj se ljubavi BLIŽI KRAJ?

Škorpije se igraju sa poverenjem svog partnera, Jarac ima mnogo prepreka do prave ljubavi… A šta očekuje ostale znake?

 

Ovan

Početkom meseca, Ovnovi će doživeti nalet snage i spremnost za novu fazu u vezama, ali ne bi smeli požurivati. Pre toga, veza treba da prođe kroz probu i kroz određene prepreke. Nakon toga će odlučiti jesu li spremni da nastave. U drugoj polovini meseca treba posebno da slušate svoja osećanja. Oni koji su u vezi treba da smanje ljubomoru, jer ona ništa dobro ne donosi.

 

 

Bik

Slušajte svoje osećaje i uzmite u obzir iskustvo iz prošlosti. U mnogim situacijama vredi preuzeti inicijativu. Slobodni Bikovi treba da provode što više vremena s društvom, upoznaju se i izlaze, jer tako povećavaju šanse da pronađu srodnu dušu. Oni zauzeti želeće unaprediti vezu i podići je na viši nivo.

 

 

Blizanci

Porodični Blizanci su previše zbunjeni vezama, a slobodni su uvek u potrazi za srodnom dušom. Razmislite šta želite i odmorite se. Kada prestanete pokušavati pronaći ljubav, ona će vam sama doći i to tamo gde je najmanje očekujete. Pokušajte se okružiti samo pravim i pouzdanim prijateljima. Porodični pripadnici ovog znaka mogu nastaviti s planiranim potezima. Idite s partnerom na neki izlet u prirodu, jesenje boje i promena pejzaža učiniće da se dodatno zbližite.

 

 

Rak

U ljubavnoj sferi Rakove očekuje uspešan mesec. Bliski ljudi će vam pružiti neophodnu pomoć i podršku. Kod bračnih parova početkom meseca postoji rizik od sukoba i nesuglasica. Uvek pokušajte otvoreno komunicirati i pronaći rešenje. Druga polovina meseca je povoljna za zajednička putovanja i planiranje važnih koraka u zajedničkom životu. Slobodni mogu upoznati ljubav svog života. Ne odustajte od zabave, možda ćete tamo upoznati nekoga.

 

 

Lav

Usamljene Lavove u novembru očekuju zanimljiva poznanstva. Iako vam simpatija neće odmah uzvratiti osećanja, moguće je da je sve deo igre. Promene u ličnom životu i oslobađanje od prošlosti pomoći će vam da upoznate ljubav. Porodični odnosi mogu izgubiti svoju iskru. Trebalo bi da pratite svoje ponašanje, tražite kompromise i ponovo steknete poverenje svoje srodne duše. Ovog meseca provedite više vremena s partnerom.

 

 

Devica

Za slobodne Device, ovo će biti najuspešniji mesec. Sudbina će vam pružiti mnogo šansi da upoznate ljubav. Pokušajte uvek biti u centru pažnje. Budite saosećajni prema drugima i nikoga nemojte osuđivati. Porodične Device će razmišljati o proširenju zajednice. Zajednički poslovi kod kuće pomoći će vam da se zbližite s partnerom. Nastavak na sledećoj strani…