spot_img

Izaberi jednu MAČKU i saznaj da li ti tokom OKTOBRA slede LEPI i UMILJATI dani ili nećeš biti MILJENIK SREĆE!

 

Bliži nam se mesec oktobar i svi bismo voleli da znamo da li nam on donosi lepe i umiljate dane ili će nam sudbina doneti neku lošu kob.

 

 

Pred vama se nalaze tri umiljate mačke i one će vam, prema vašem izboru, otkriti šta vas očekuje tokom meseca oktobra. Na vama je samo da izaberete jednu mačku i da saznate da li vam dolaze baš ti umiljati dani ili tokom meseca oktobra nećete biti miljenici sudbine.

 

 

MAČKA broj 1:

 

Na osnovu vašeg izbora možemo prvo nabrojati neke vaše bitne karakterne osobine. Naime, vi ste jedna veoma mirna i staložena osoba. Ne volite izazove i avanture. Vi smatrate da je čovek najsrećniji kada je u krugu svoje porodice. Vama je porodica na prvom mestu i spremni ste da učinite sve za sreću svojih najmilijih. Takođe, ovaj mačak otkriva da ste vi veoma tolerantna i razumna osoba. Spremni ste puno toga da oprostite u životu i to je jedna od vaših najvećih vrlina. Kada je reč o tome šta vam se u budućnosti sprema, vi možete da odahnete. Mesec oktobar će za vas biti lep i miran. Vi ste neko ko je u životu sve radio pošteno i zato nemate čega da se plašite.

Život vam neće doneti teške trenutke, već sledi jedan lep mesec za vas. Vi ste neko ko je do sada imao dovoljno puta loše trenutke i vreme je da se to promeni. Dakle, nema nikakvog razloga za brigu. Jedini savet za vas je da se malo više posvetiti sebi, pa tek onda svojim dragim osobama. Posao ćete takođe uspešno obavljati. Sve prepreke ćete sa lakoćom zaobići. Vama dolaze lepi dani i bićete miljenici sreće u oktobru.

 

 

MAČKA broj 2:

 

Ukoliko ste izabrali ovu mačku možemo reći da vi trenutno niste zadovoljni svojim životom.
Trenutno se nalazite u nekom, može se reći, ružnom periodu, kada nemate volje ni za šta. Vi jednostavno samo živite i čekate da dani prođu. Možda imate osmeh na licu, ali taj osmeh je lažan. Vi vrlo dobro znate da posle kiše uvek dođe Sunce, ali vam se čini da se to kod vas nikada neće desiti. Ne morate da brinete, jer je to normalno. Svakog čoveka s vremena na vreme uhvati melanholija i nikako ne smete da izgubite veru i da posumnjate u to da će doći bolji dani. Vi se samo trenutno nalazite na testu iskušenja. Sudbina jednostavno želi da vidi koliko ste vi hrabra i jaka ličnost. I možemo vam reći da uskoro dolaze umiljati dani i to baš tokom meseca oktobra.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img