spot_img

Pomračenje punog Meseca 8. novembra: Blizanci nek obrate pažnju na telefon svog partnera, a nekim znacima je najbolje da prespavaju!

Pomračenje punog Meseca u Biku koje će se dogoditi 8. novembra imaće snažan uticaj na sve znakove Zodijaka, a astrolozi tvrde da je ovo momenat koji će biti ključan okidač za sudbonosna dešavanja…

 

U nastavku pročitajte šta vaš znak može da očekuje… Uglavnom, nekim znacima je najbolje da prespavaju ovaj period…

 

 

Ovan

Kada pomračenje Meseca padne u drugu kuću novca, samopoštovanja i vrednosti, tada je idealno vreme da sagledate ne samo svoju materijalnu imovinu već i nematerijalne stvari koje imaju veliku težinu za vas. Bilo da se radi o prijateljstvima ili vašem osećaju mira – razmislite o oblastima vašeg života koje imaju najviše smisla. Sada je pravo vreme da urežete svoj put ka uspehu. Na ljubavnom planu očekuju vas sitne rasprave sa partnerom, ali ništa što se ne može rešiti.

 

 

Bik

Ovo pomračenje vam daje potpunu dozvolu da se tokom večeri fokusirate samo na sebe. Pun Mesec i pomračenje u vašem znaku daju vam svu kosmičku municiju koja vam je potrebna da u potpunosti ispitate stanje svog života. Ako niste autentični i verni sebi, pun Mesec će vas izvući iz mraka i pokazati vam put kojim treba da idete kako biste bili zadovoljni sobom. U redu je iskoristiti ovu priliku da još jednom razmislite o potezima koje ste doneli u skorijoj prošlosti. Sada je vreme da se pozabavite poslom, a prve velike rezultate videćete već početkom decembra.

 

 

Blizanci

Vaša 12. kuća podsvesti biće na najjačem udaru ovog pomračenja. Ovo može zvučati zastrašujuće jer duo punog Meseca i pomračenja Meseca izvlači na površinu sva osećanja koja ste pokušali da potisnete. Iskoristite 8. novembar da pustite sve svoje zadržane emocije, tako da možete da krenete napred osećajući se lakšim. Preokret i promene koje osećate nisu proizvod vaših spoljašnjih okolnosti, jer je vaša transformacija unutrašnja. Što se tiče ljubavne sfere, obratite pažnju na telefon svog partnera, jer možete vidite nešto što vam se neće dopasti.

 

 

Rak

Pun Mesec vam daje priliku da poboljšate svoje komunikacijske veštine i učvrstite odnos sa bliskim prijateljima. Pažljivo birajte kome ćete otvoriti svoje srce, jer postoje ljudi u vašem okruženju koji su spremni samo da vas iskoriste. Ovaj period u vama može da probudi i samouverenu, uspešnu i nezavisnu stranu, pa koristite tu sliku kao inspiraciju da preuzmete kontrolu i hrabro krenete u buduće interakcije.

 

 

Lav

Pun Mesec pada u vašu desetu kuću karijere, i otvara vam nove radne pozicije i povećanje plate. A ako ostajete na istom radnom mestu, razmislite o načinima na koje biste mogli da poboljšate svoj odnos sa kolegama. Ovaj period pored novčanog prihoda donosi vam i zanimljivu osobu iz prošlosti koju ste nekada smatrali prijateljem, sada možete da ga gledate drugim očima.

 

Devica

Novembarski puni Mesec nalazi se u vašoj devetoj kući putovanja i filozofije, podstičući vas da proširite svoje fizičke i mentalne horizonte. Ako niste planirali jesenji beg, ovo je znak da spakujete kofere i odete negde sami i sa svojim mislima jer vam je preko potreban psihički odmor. Iako je iza vas bilo dosta stresnih i tenzičnih perioda, sada je pravo vreme da se opustite i uživate. Ali, ovo svakako nije idealno vreme za ljubav. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img