spot_img

Kada LJUBAV UMRE: Bik PRESTAJE da bude LJUBOMORAN, Lav PREVARI, a Rak tebe KRIVI za sve!

Predosećate da vaš partner želi da okonča vezu? Možda vam njegov horoskopski znak pomogne da shvatite kada je vezi došao kraj.

Ovan

Nedostatak čežnje i entuzijazma kod Ovna su dva znaka da je izgubio interesovanje za vas. Ovan ne može da sakrije lako svoja osećanja. Kada je opčinjen vama, svaki trenutak želi da provedete zajedno. Kada se veza gasi, sve više vremena će provoditi sa svojim prijateljima. Ali najosnovniji znak koji ukazuje na to da je došao kraj vezi, jeste Ovnovo agresivno ponašanje.

Ako pokušava da vas uznemiri stalno, onda se pripremite da kraj odnosa može doći uskoro!

 

Bik

Bik je jedan od znakova koji će jedva sebi i svom partneru priznati da odnos ne ide u dobrom pravcu. To je jedan od znakova koji voli navike i ne voli da bilo šta menja. Ali, kada je odnos dostigao problematičnu fazu, a ne postoje izgledi za razvoj, Bik ima poseban stav i stil: on je neveseo, zamišljen i ne govori mnogo. Kada želi da okonča vezu,  želju prema svom partneru, prestaje da bude ljubomoran i uglavnom se ponaša “uspavano”. U ovoj fazi, Bik je već rešio da je vezi došao kraj.

Blizanci

Blizancima postaje vrlo lako dosadno u vezi. To nije tajna i morate to shvatiti od početka! Pogotovo ako je Blizanac mlad i nema iskustva, njemu stvari mnogo brže dosade. Međutim, čak i ako imate veoma bliske odnose, Blizanci počinju da razmišljaju da raskinu vezu kada osećaju da nemaju ništa novo da kažu ili nešto novo da nauče. Znaci koji će vam pokazati da će vaša ljubavna priča doći vrlo brzo do kraja su: Blizanci ne govore mnogo, vaši razgovori su ograničeni i tipični, on prestaje da zove ili da šalje poruke i planira svoj život ne uključujući i vas. Blizanci ne žele da izgube kontakt sa ljudima ako su u vezi i mogu vam direktno reći da žele da se odvoje, ili dovesti stvari do tačke gde partner sam uvidi da ne postoji alternativa.

Rak

Rak je jedan od znakova koji vrlo teško prekida odnose. Rak se emotivno vezuje za osobu sa kojom je u vezi i ima problem da donese odluku o razdvajanju i prizna sebi da je raskid jedino rešenje! Rak nije zadovoljan odnosom i misli da je odvajanje neophodno kada se stalno oseća nesigurno i nestabilno. Štaviše, počeće da krivi svog partnera i zapamtiće sve negativne stvari iz odnosa. Sve ovo polako dovodi do završne faze odnosa.

 

Lav

Lav želi da bude stalno u ljubavi i doživljava odnos intenzivno. Kada voli osobu sa kojom je u vezi, onda će dati mnogo mogućnosti da bi se izbeglo odvajanje. Kako saznati da Lav želi da okonča vezu? On ne razgovara sa vama, ne posvećuje vam pažnju i flertuje sa drugima. Lav ne može da živi bez flerta i kada u odnosu prestaje da uključuje u i zabavu, počinje da traži nešto drugo! To ne znači da će biti neveran, ali kada oseti da je fasciniran drugom osobom, onda će shvatiti da je vašoj vezi došao kraj.

Devica

Osećanja Device su uvek jasna. Devica vrlo dobro zna gde je, tako da će znati kada je odnos gotov veoma brzo. Pored toga, Devica će vam jasno reći svoje namere. Ako ne možete da se pomirite sa činjenicom da je vaš odnos završen, onda će vas sigurno naterati da sami shvatite. Devica koja želi da okonča vezu, će prestati da bude dosledna, radiće mnogo i biće posvećena ličnom razvoju. Kada želi kraj, Devica stvara visok zid između sebe i svog partnera, koji se teško može preskočiti! Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,587PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img