spot_img

Kada LJUBAV UMRE: Bik PRESTAJE da bude LJUBOMORAN, Lav PREVARI, a Rak tebe KRIVI za sve!

Vaga

Vaga je stalno zbunjena kada je u pitanju odnos i najčešće ne zna šta želi i šta treba da radi. Ono što je činjenica je da ne voli samoću, tako da može da toleriše mnogo u vezi kako ne bi ostala sama. Međutim, kako ćete shvatiti da Vaga nije toliko uzbuđena u vašoj vezi? Vi ćete je uhvatiti u laži, a ona vam neće dati nikakav odgovor. Vaga ima “umeće” da održava paralelne veze, a ako počnete da sumnjate da Vaga koketira sa drugima, znaćete da je vašoj vezi došao kraj.

 

Škorpija

Nikad se ne zna sa sigurnošću šta vas čeka kada se bavite Škorpijom. Ona je prilično snalažljiva i misteriozna na putu razmišljanja, glume i reagovanja. Sa njom je sve moguće. Odnos dolazi do kraja ako je učinjena greška ili mnogo nedela koje ne može da oprosti. Još jedan znak koji pokazuje da je kraj blizu je kada vaš erotski život više ne postoji. Poznato je da Škorpije imaju mnogo strasti i erotike. Dakle, kada ta osećanja odu i nije više opsednut tom željom, onda će doći kraj uskoro!

Strelac

Strelac uvek želi da se oseća slobodno, čak i ako je u vezi. Zbog toga je jedan od znakova koji će vam pokazati da će vaš odnos uskoro doći do kraja, kada ga vidite pod pritiskom ili pod stresom u odnosu. Kada Strelac počne da se oseća ovako, počinje da reaguje i želi da provodi vreme na svoju ruku, bez bilo kakvog interesa za stanje vašeg odnosa. Pored toga, nemojte se iznenaditi ako vam kaže da ćete zajedno provesti noć i odjednom nestane! Kada sledećeg dana saznate da je proveo noć sa svojim prijateljima na Facebook-u, znajte da kraj dolazi vrlo brzo.

Jarac

Jarac je vrlo odgovoran u svojim odnosima i uvek kaže ono što misli, bez obzira što zna da će slomiti vaše srce. Kako da znate da razmišlja o kraju? Kada prestane da ulaže u zajedničku budućnost! Jarac koji misli na odvajanje, prestaje da gradi zajedničke planove, postaje vrlo ozbiljan i nepristupačan. Stvara veliki zid između njega i njegovog partnera, koji se teško može srušiti!

 

…nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,364PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img