spot_img

MAGNETSKA privlacnost i FATALNA STRAST: Osobe u ovom znaku imaju NEVEROVATNU moc da ZAVEDU, a pri tome mogu da PREDVIDE sudbinu!

Ovan je vatreni znak i samim tim vrlo se lako zagreje, ali isto tako, ako mu nedostaje izazov se lako i ohladi. Ko ne voli kompromise, ko je nenametljiv, a ko stidljiv? Za koji horoskopski znak je idealno mesto zavođenja restoran, a ko udicu baca na stručnim seminarima? Pogledajte astrologiju zavođenja.

OVAN

Vrlo direktan u osvajanju. Ovan je vatreni znak i samim tim vrlo se lako zagreje, ali isto tako, ako mu nedostaje izazov se lako i ohladi. Izuzetno je otvoren, njegov moto je: sada ili nikad. Voli da pozira, a najviše od svega voli uzbuđenje i strast. Vrlo su iskreni, tako da vam neće trebati mnogo da primetite njegovu zainteresovanost. To ćete primetiti i po žaru u očima koji pripadnici ovog znaka poseduju. Njegova mana je što ne voli kompromise, vrlo je osetljiv, pa brzo reaguje. Ovan ne bira mesto gde će osvajati, bitno mu je samo da postoji uzbuđenje i izazov. Najviše se aktivira na otvorenom prostoru, u blizini sportskih terena, pa i u okolini vojnih objekata.

 

BIK

Bik je zemljani znak, pa samim tim osvaja polako i umereno. Njemu treba mnogo vremena da se zagreje, ali kada emocije prorade, onda je to jako i postojano. Pripadnici ovog znaka imaju prijatan i topao glas kojim mogu da raskrave i najhladnije srce. Bikovi su tradicionalni i verni. Uporan je, odmeren, spreman da čeka, ako treba i duže vreme, na osobu do koje mu je stalo. Može biti ljubomoran, jer partnera posmatra kao ličnu svojinu. Mana mu je takođe velika tvrdoglavost, a i to što vrednuje ljude kroz materijalni aspekt. Ako se dopadate Biku, vodiće vas u prirodu koju mnogo voli, takođe će vas iznenaditi lepom večerom koju će sam spremiti. Obasipaće vas nežnim dodirima i lepom muzikom, pošto su jako čulni.

 BLIZANCI

Sasvim sigurno je da će vas Blizanac osvajati svojim humorom i vrlo vešto odabranim rečima. Ovaj znak jako voli da se igra, zabavlja, pa nećete biti sigurni da li vas osvaja ili samo opušteno razgovara. Sa njima vam nikada neće biti dosadno, ali to može da bude zamka. Blizancima sve brzo dosadi, pa vrlo brzo traže novu zanimaciju. Vole slobodu i promene, pa je večito u potrazi za osobom koja će mu to priuštiti. Jedino sa velikom količinom slobode Blizanci mogu biti verni. Prvo će vas privući dugim i zanimljivim telefonskim razgovorima, menjajući teme velikom brzinom. Slaće vam originalne SMS poruke. Najčešće osvajaju na mestima gde se uči, kao što su seminari i kursevi, u blizini škola, igrališta i komšiluku.

RAK

Rakovi su jako stidljivi, trebaće vam vremena da shvatite da vas on osvaja. Žene i muškarci u ovom znaku su jako zatvoreni i u početku teško pokazuj emocije. Kod njih sve ide tri koraka napred, dva nazad. Prvo će vas posmatrati svojim snenim očima, pa tek kada bude siguran da su ti pogledi uzvraćeni, krenuće u akciju. Ovaj simpatičan znak ima običaj i da pocrveni kada je u blizini voljene osobe. To će vam biti siguran znak da je zainteresovan. Njegove mane su česte promene raspoloženja, podložni su uticajima porodice i okoline i neodlučnost. Zvaće vas u svoj dom, tamo se oseća sigurno, ili u šetnju pored vode koju jako voli ili na bazen.

LAV

Harizmatični Lavovi će vas osvajati na vrlo glamurozan način. Oni nisu ni najmanje stidljivi i ako ste postali centar zbivanja jednog Lava to ćete znati što će vam direktno sa stilom to i pokazati. I žene i muškarci ovog znaka vole da kupuju skupe poklone svojim partnerima. Nisu mnogo romantični, ali su zabavni i uvek znaju gde je najbolji provod. Vrlo su realni, ako ga odbijete dostojanstveno će se povući, ali će vam dramatično dati do znanja da ste propustili nešto veliko. Vole oduševljenje i otvoreno pokazivanje emocija Lav osvaja u kafićima, diskotekama, na svim javnim događanjima, proslavama rođendana, svadbama i ostalim slavljima.

DEVICA

Devica će vas prvo dobro posmatrati, analizirati, proučavati. Tek kada vas ona ubaci u svoj raspored emocija, moći ćete da primetite naklonost od ovog znaka. Pouzdane su, što je jedna od njihovih vrlina.Treba im mnogo vremena da krenu u osvajanje, a čak i tada su vrlo oprezne i zatvorene. Ono što je loše je to što mogu da se ohlade zbog jedne sitnice, jedne reči koja nije na mestu. Umeju da budu duhovite, ali na ciničan način. Vole intelektualne razgovore, vrlo su ozbiljne. Ne troše mnogo na izlaske, praktične su što se tiče novca. Devicama se ljubav dešava na poslu, u kancelariji, biblioteci ili kod lekara.…nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,365PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img