Home HOROSKOP Jupiter ulazi u Ovna 20. decembra, donosi nove šanse i ljubavna iskustva svim znacima horoskopa!

Jupiter ulazi u Ovna 20. decembra, donosi nove šanse i ljubavna iskustva svim znacima horoskopa!

0
Jupiter ulazi u Ovna 20. decembra, donosi nove šanse i ljubavna iskustva svim znacima horoskopa!

 

Ovogodišnji zimski solsticij odvija se pod uticajem jedne srećne okolnosti. Sunce ulazi u Jarca 21/22. decembra kao i svake godine, ali ovog puta u isto vreme i Jupiter, najveći dobrotvor, menja znak.

Koji dan u narednom periodu donosi najviše sreće i blagodeti pripadnicima različitih horoskopskih znakova?

Jupiter je po svojoj esencijalnoj prirodi veliki benefik odnosno planeta Velike Sreće dok se u astrologiji uloga Jupitera ogleda u njegovoj potrebi za ekspanzivnim širenjem, donoseći izobilje, šanse, napredak, uspeh, srećne okolnosti, optimizam i prosperitet na svim životnim poljima.

Mars kao vladar Ovna donosi jaku volju, energičnost, akciju, hrabrost dok udružene energije Jupitera i Marsa daju naznake za veliki potencijal za postizanje vrlo značajnih uspeha u mnogim životnim sferama još od rane mladosti, tako da još u ranoj mladosti može biti naglašena potreba za proširivanjem sopstvenih horizonata saznanja u cilju širenja i uzdizanja sopstva na viši nivo. Težnja za većim samorazvojem je motivisana iskonskom potrebom za osvajanjem što veće slobode i za sticanjem nezavisnosti na svim životnim poljima.

Jupiter kao planeta velike sreće donosi prosperitet, šanse, blagostanje, harmoniju, filozofsko razmišljanje, veliko znanje i optimističan pogled na život, međutim, da bi Jupiter otvorio „vrata sreće“ potrebno je da se nađe u dobroj poziciji i da gradi harmonične aspekte sa drugim nebeskim nosiocima sudbine.

Praznična sezona se približava, a kako žongliramo poslovnim i porodičnim obavezama, to ponekad ume da bude haotično, užurbano i naporno. Ako pitate astrologe, to nije slučaj sa svima. Ovo su, prema astrološkog prognozi, najsrećniji datumi za pripadnike svih horoskopskih znakova u narednom periodu.Nastavak na sledecoj strani…