spot_img

DANAS JE 5.5. – EVO ŠTA U NUMEROLOGIJI ZNAČI OVAJ NIZ BROJEVA. Očistite srce i um, podsetite se šta je najvrednije u životu!

 

Šta u numerologiji znači niz brojeva 5-5 – datmum ogledala koji šalje poruku da se pomirimo, povežemo i budemo zahvalni na onom što je najvrednije u našem životu!
Maj je 5. mesec u godini, a kada se spoji sa datumom, dobija se niz 5-5 koji se u numerologiji naziva datum ogledala. U numerologiji se smatra da svaki broj ima posebno značenje, kao i da nizovi brojeva imaju posebnu energiju.

Numerologija znači ’nauka o brojevima’. To je drevna disciplina koja se bavi izučavanjem prirode brojeva u metafizičkom smislu i njihovim uticajem na sve ono što se dešava na zemlji, odnosno u životima ljudi.

Danas se numerologija najviše bavi tumačenjem sudbine na osnovu izračunavanja takozvanog ’ličnog broja’, odnosno, broja rođenja.

U savremeno doba, u kom su se, bar naizgled, duhovno i naučno razišli i krenuli drugim putevima, numerologija se ne smatra zvaničnom naučnom disciplinom, već pseudo naukom.

Ona se služi čvrsto utvrđenim principima, znanjima i teorijama na kojima počiva, baš kao i konvencionalna nauka.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img