spot_img

RIBE svima mogu da ULEPŠAJU ŽIVOT svojom DOBROTOM, NEŽNOŠĆU i POZITIVNOM ENERGIJOM!

Dvanaesti astrološki znak, Riba je znak osećajnosti i velike emotivnosti. Ovaj znak predstavlja kraj prirodnog i astrološkog ciklusa. Nalazi se pod uticajem plemenitog Jupitera i kreativnog Neptuna.

 

Nadasve su magični i izuzetno mistični. Njihov svet je svet posebnog izražaja u kojima ljudske kvalitete poput blagosti, iskrenosti i plemenitosti igraju presudnu ulogu. Ribe su zaista toliko divne da ne postoji mogućnost da ih ne volite i da odete od njih, naravno pod uslovom da ih dobro poznajete. Ako neko ume da vam ulepša minut, dan, godine, pa i čitav život onda su to sigurno Ribe. Ko ih jednom zavoli, voleće ih zauvek. Da upoznate jednu Ribu dovoljan vam je samo jedan trenutak, ali da je volite i kraj nje da uživate – nije vam dovoljan ni čitav život. One prosto plene svojom dobrotom i svojim divnim emocijama. One su tu za sve one ljude koji ih poznaju i na njih uvek možete da se oslonite. One retko kada govore o svojoj ljubavi, ali zato svoju ljubav pokazuju delima.

 

Nikada ne govori o svojoj vernosti, ali zato svoju vernost uvek pokazuju, a to je najteže. Ribe su jednostavno osobe koje ne možete da ne volite, jer su one uvek dobre. Možda su sebi nekad i najgore, ali drugima su uvek najbolje. Umesto da misle na sebe, one vrlo često misle ne druge. Vrlo često u životu zarad sreće drugih ljudi, zapostavljaju sopstvenu sreću. One jednostavno nisu sebične i ne umeju takve da budu, iako ih je to mnogo puta koštalo u životu. One znaju da su u životu samo činile dobra dela i zato se time ponose. Svoje poverenje su vrlo često davale pogrešnim ljudima koji to nisu umeli da cene. Međutim, Ribe jesu dobre, ali nisu naivne i upravo zbog toga one više ne veruju svima. Za njihovo poverenje je se teško izboriti, jer one ipak ne žele da budu ponovo povređene. Svi oni koji se izbore za poverenje jedne Ribe, mogu da računaju da će kraj sebe uvek imati pravog prijatelja.

 

Kada one nekome poklone poverenje i kada neku osobu zavole, onda se u životu te osobe promeni sve na bolje. Svi oni koji imaju jednu Ribu kraj sebe znaju da je cene i nikada ne požele da odu od nje. Ribe su jednostavno nešto posebno i možemo slobodno reći da je lud onaj ko ih napusti. One su osobe koje pre svega krasi velika vernost i nikada ne izdaju svoje voljene osobe. Takođe umeju da budu oslonac i svojim prijateljima i svojoj porodici. One nikada ne koriste prazna obećanja, već svojim delima pokazuju sve. Kada se njihovi voljeni nalaze u najtežim situacijama, Ribe će sigurno biti tu i pokazati da su tada najjače. One jednostavno ne umeju da izmišljaju izgovore i ne pronalaze nikakve glupe razloge, već uvek pronalaze način da pomognu svojim dragim osobama. One veruju da za sve postoji način i spremne su na sve kako bi usrećile svoje voljene osobe. Imati jednu Ribu kraj sebe ustvari znači uživati u sreći. Ribe zaista umeju da usreće druge osobe i to na razne načine.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,587PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img