Home HOROSKOP ŽENA DEVICA- Iskrena do srži, hrabra i puna pozitivne energije, ne vraća se na STARO i nikad ne pravi istu GREŠKU!

ŽENA DEVICA- Iskrena do srži, hrabra i puna pozitivne energije, ne vraća se na STARO i nikad ne pravi istu GREŠKU!

0
ŽENA DEVICA- Iskrena do srži, hrabra i puna pozitivne energije, ne vraća se na STARO i nikad ne pravi istu GREŠKU!

Element Device je zemlja, te se osobe rođene u ovom horoskopskom znaku uglavnom bave konkretnim stvarima, koje mogu da iskoriste u praksi.

Realistične su i veruju isključivo svojim osećajima i logici promišljanja u analitičkom procesu obrade podataka, a svakom problemu pristupaju vrlo studiozno, pa čak i kada su u pitanju jednostavne svakodnevne aktivnosti poput kupovine

Perfekcionista po prirodi, teži da popravi sve oko sebe, a da bi se opustila u vezi treba joj puno vremena i prava ljubav. Ovoj brižnoj, skromnoj i odanoj ženi možete verovati u svakom trenutku.

LJUBAV

Kada se žena Devica zaljubi, najverovatnije će se prvo uplašiti. Ako se to dogodi van veze, najčešće postaje toliko stidljiva da je započinjanje veze za nju bukvalno nemoguće. Ona voli da je obori s nogu partner koji mora da učini prvi korak. To joj omogućava da se oseća privlačno i ženstveno. Neke Device su u stanju da racionalizuju stvari do tačke u kojoj mogu da priđu nekome ili da makar flertuju, ali često neće ući u pravu vezu sa partnerom s kojim je u početku bila direktna. Njoj je potrebno da se zaljubi u nekog snažnijeg, samopouzdanijeg i brižnijeg od nje.

 

ŽENA DEVICA U VEZI

 

Spremaće kuću, kuvaće, brinuće o deci, nosiće kofere i, ukoliko je ne zaustavite, popravljaće sve u vašem životu s lakoćom. Zaustavite je. Ona ne mora da konstantno radi sve sama, ali ona to ne razume. Zbog svoje velike potrebe da bude od pomoći, može učiniti da se njen partner oseća nesposobno ili pak glupavo, i ona zaista mora da pazi da ne pređe liniju svojim kritikama i prezirom. Ona mora da prihvati da perfekcionizam ipak nije njena najbolja osobina i da je baš to sprečava da bude zadovoljna i nesavršenim stvarima u svom životu koje su… pa bukvalno sve.

MOŽETE LI VEROVATI ŽENI DEVICI?

 

Kao da je u pitanju potpuno drugi znak u odnosu na muškarca Devicu, u ženu Devicu možete imati 100 odsto poverenja. Ona je isuviše pametna i odana da bi se upustila u preljubu, a njena moralna i stidljiva priroda joj neće dozvoliti da se u to upusti. Jedina stvar kojoj ne možete verovati je njena tišina jer kad jednom odluči da ne razgovara, postaje udaljena i “opasna” u svojim odlukama. Njoj nije potreban niko za život, ali će često praviti kompromise i žrtve da bi zadržala partnera kog voli. Ovo može prevariti svačiji osećaj zahvalnosti jer ovaj znak zodijaka najlakše svi shvataju ozbiljno.

ZABAVLJANJE SA ŽENOM DEVICOM

 

Ona želi nekog ko će je lepo pozvati na sastanak i u početku veze najviše će uživati u redovnim izlascima. Partner bi trebalo da je odvede u lep restoran, u šetnju parkom i na ples. Ne toleriše ni jednu vrstu agresije i navalentnosti, makar sve do trenutka dok ne razvije duboka osećanja i ne veže se za partnera kog može da “popravlja”. Ona voli da ide na čista mesta i retko kada ćete naići na Devicu koju ćete moći da izverede u neki andergraund klub u kom će piti pivo iz plastične čaše. Iako ona shvata jeftinu i opuštenu varijantu ovakvih izlazaka, retko kada će se osećati dobro u okruženju koje zaudara na ustajalo pivo.

RAZUMEVANJE ŽENE DEVICE

 

Postoji razlog iz kog se Device često opisuju kao manični čistunci. Ova opsesija čišćnjem može da se projektuje na sve aktivnosti žene Device. Ona želi da očisti svet od zla jednako koliko želi da opere zube ili izriba kadu. Najvažnija stvar s kojom ova žena mora da se suoči je potraga za sudbinskim uverenjem da je bolja nego što misli da jeste. Najčešće, odgajana je tako da ne bude u potpunosti svesna svoje lepote, dobrote i vrednosti. Ipak, vera u lepotu sveta i u sopstvenu bajku navodiće je čudnom gravitacijom sve dok ih ne pronađe. Najgora stvar koju žena Devica može da uradi je da se zadovolji svojim racionalnim izborima jer ona ima kapacitet za savršenost u svim sferama života.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…