spot_img

Žena BLIZANAC: Ona je ZABAVNA, FANTASTIČNA i FATALNA i svakoga će ostaviti BEZ DAHA!

Žena rođena u znaku Bliznanaca je dama koja osvaja i pleni svojim šarmom, koji je uvek izuzetno izražen i koji predstavlja nešto fantastično.

 

One su vladaoci pozitivne energije i svi ih vide na jedan način kao dosta dopadljive osobe koje mogu da budu veoma uglađene i fine, naročito kada se predstavljaju nekome po prvi put. Moguće je da su one od svih znakova Zodijaka dame koje se najviše ističu na najpozitivniji način, i koje su najsposobnije da se peikažu u pozitivnom svetlu. Žena Blizanac je zaista jedna fatalna dama Zodijaka, za koju su muškarci spremni da učine sve i zbog koje muškarci prosto gube glavu. Na neki način možemo reći da je ona zaista fantastična. Ova dama je, pre svega, izuzetno zabavna i svaki muškarac želi da se nađe u njenom društvu. Međutim, nema svaki muškarac priliku da bude u njenoj blizini. Ona jeste jako društvena, ali strogo bira kome će pokloniti svoje vreme, a naročito svoje srce. Ova žena je toliko provokativna, da i u najobičnijoj odevnoj kombinaciji može da privuče svakog muškarca.

 

 

Za ovu ženu muškarci su spremni da učine sve i vrlo često zbog nje gube glavu. Ona je jednostavno magična i fatalna po njih. Ona ne beži od toga da upoznaje nove ljude i nije uobražena, ali ona vrlo dobro zna koliko vredi i zato ne dozvoljava svakome da joj se približi. Ono što je možda njena mana, jeste da ne voli duge ljubavne veze, jer je ova dama jako nepredvidiva i ne voli dosadu i monotoniju. Ono što traži kod jednog muškarca jeste, pre svega, da bude sa njom mentalno kompatibilan. Možda druge žene privlače oči, telo ili nešto treće, ali ženu Blizanac može da privuče samo inteligencija. Za nju je inteligencija najveći afrodizijak. Pored toga što voli da razmenjuje nežnosti, ona takođe voli da uživa u dugim razgovorima sa svojim partnerom. Njoj je potrebno da kraj sebe ima pametnog i obrazovanog partnera, koji će imati čvrste stavove i izgrađeno mišljenje.

 

Potreban joj je zreo muškarac koji će je podržavati i biti njen oslonac u svemu. Što se tiče njenog izgleda, možemo da kažemo da ona izgleda veoma mladoliko, naročito u poređenju sa drugim ženama Zodijaka. Žene rođenje u ovom znaku su lepe i šarmantne, i vrlo često imaju dugu kosu i duge noge, što je još jedan razlog da budu zapažene i poželjne. Dalje, moramo reći da je žena Blizanac izuzetno komunikativna, što potiče pre svega od toga da je ona radoznala i da voli sve da pita i da zna. Ona je ponekad kao jedno malo dete i može vam postaviti mnogo pitanju u jednom minutu. Takođe, ova žena je veoma duhovita i pričljiva, jedna prava moderna žena, koja se svuda uklapa i na svakom mestu dobro snalazi. Ona je nešto poput žene – mačke, jer gde god da je bacite, ona će se dočekati na noge. Jednom rečju, žena Blizanac je briljantna!

NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,690PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img