spot_img

JARAC: Niko ne može da VOLI ni približno JAKO KAO ON i spreman je da učini SVE ZA SREĆU svojih DRAGIH OSOBA.

Horoskopski znak Jarac (Capricorn), spada u grupu „zemljanih“ elemenata horoskopa (zajedno sa znakom device i bika), i ovim znakom vlada vrlo stroga i dominantna planeta Saturn, uz suvladarsko delovanje Jupitera. Osobe rođene u znaku jarca, predstavljaju pripadnike muškog i ženskog pola čiji je datum rođenja u razdoblju između 22. decembra i 20. januara.

 

Nećete često čuti da se za jednog Jarca govori kao o emotivnom čoveku, ali moramo reći da je Jarac jedan od znakova Zodijaka koji zaista ima najveće srce. Niko ne može da voli ni približno jako kao on i spreman je da učini sve za sreću svojih dragih osoba. On je neko ko nikada ne želi ništa tuđe, ali i te kako ume da čuva svoje. Kada se zaljubi spreman je da učini prvi korak i nikada ne krije svoje emocije. Ako ima razlog da se bori za neku ljubav, onda će se boriti svim silama da je dobije. Jarac je u ljubavi veran i odan i jako mu je bitno da kraj sebe ima osobu kojoj može da veruje. Njegov partner pre svega treba da bude i njegov prijatelj. Jarac je neko ko smatra da nema ljubavi bez prijateljstva. Potreban mu je neko na koga može da se osloni u svakom trenutku i na koga može da računa. Moramo reći da je Jarac neko ko se ne zaljubljuje tako često na prvi pogled.

 

 

Njega ne zanima fizički izgled već karakter neke osobe i zbog toga se retko kada zaljubljuje na prvu loptu. Kada uđe u jednu vezu onda će učiniti sve za svoju voljenu osobu i za osmeh na njenom licu. Jednostavno, Jarac je neko ko ume svoju voljenu osobu da drži kao malo vode na dlanu. On čini sve što može da usreći one koje voli i njegova ljubav nema rok trajanja. Međutim, i pored toga što nesebično voli, nikada ne ostaju u vezi u kojoj nije srećan. Ako neko ne može da ga usreći ili ne poštuje njegovu ljubav, onda Jarac odlazi. Nikada sebi u životu neće dozvoliti da se neko igra sa njim. Za njega je ljubav jednostavno sve ili ništa i zato će biti potpuno srećan ili sasvim sam. On zna koliko vredi i zato nikome ne dozvoljava da ga potcenjuje.

 

Možemo reći da je veoma pažljiv i da uvek gleda kome poklanja svoje srce. Takav je i u prijateljskim odnosima i puno računa vodi o tome kome odaje svoje tajne. Svoje najveće tajne uglavnom čuva samo za sebe, jer se plaši izdaje, koje je često doživljavao. Jeste on emotivac, ali je veoma realan čovek i potpuno je siguran da postoje ljudi koji jedva čekaju da se poigraju sa njegovim poverenjem. Zato uvek nastoji da mu neko svojim delima pokaže ljubav i tek tada može tu osobu da pusti u svoj život. Međutim, kao i većina drugih ljudi, najviše grešaka u životu pravi kada se zaljubi. On jednostavno zbog ljubav gubi glavu i spreman je da pogazi čak i svoj ponos. Spreman je nekada da učini sve za neke osobe koje za njega ne mare nimalo. Ali svi oni koji u njegovom srcu prepoznaju ljubav i koji tu ljubav poštuju, mogu sebe da smatraju pravim srećnicima. Zato, ako vam je potrebna ljubav, potražite je u srcu jednog Jarca, jer sva dobrota i ljubav ovog sveta stanuju baš u njegovom srcu.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img