spot_img

ŽENA LAV: Vrlo iskrena i energična, rođena je da vlada naročito MUŠKIM srcima.

Lako ćete lavicu primijetiti u gomili  ona se najglasnije smije, ima najljepši osmijeh.

Ona je ljubazna i iskrena

Vredi je obožavati zbog njene sklonosti da se bezrezervno posvećuje drugima. Uvek misli na potrebe drugih pre svojih i daje prednost dobrobiti drugih. Nije sramežljiva pokazivati ​​privrženost, posebno svojim prijateljima i porodici.

Ona je jednostavna

Iako možda mislite da je to negativna osobina, nema ničeg vrednijeg divljenja od sposobnosti žene Lava da izrazi svoje mišljenje sa izuzetnom jednostavnošću. Ne boji se iskrenosti, pogotovo ako zna da je tako najbolje. Možda vas boli ono što vam govori, ali kasnije ćete shvatiti da je to trebala reći, da ste postali bolja osoba. Žena Lav vam želi samo najbolje i neće se ustručavati kritikovati vas ako vam to dugoročno koristi.

Ona je kreativna

Svojom kreativnošću nastoji doneti lepotu u svet oko sebe. Možda piše, pleše, izrađuje originalne rukotvorine, šije modne predmete ili radi nešto drugo. Obično je velika esteta i ima istančan ukus.

Vrlo je iskrena i energična

Vrlo je orijentisana na ciljeve i daje sve od sebe da postigne ono što želi. Takođe je atraktivna, zabavna i vrlo organizovana. Ako ste osoba kojoj treba vremena da donese odluku, onda će Lav to učiniti u deliću sekunde. Žena Lav treba samouverenog partnera koji dobro poznaje sebe i na istom je intelektualnom nivou kao i ona.

Ona je rođena vođa

Ako vas privlače alfa žene, onda je žena Lav savršena za vas. Lav lako sklapa prijateljstva zahvaljujući svom samopouzdanju, koje razoružava ljude oko sebe i privlači ih k sebi. Štaviše, žena Lav ima jedinstven smisao za humor koji joj omogućava prijatnu interakciju sa drugim ljudima.

Žena Lav u ljubavi

Njena ljubav je topla i strastvena, spremna je da se bori, da se miri, da vodi ljubav i da dane provodi u zagrljaju sve do onog trenutka dok njena lična sloboda nije ugrožena.

Veza

Sa njom nije uvek lako biti u vezi. Preveliko vezivanje je uvek praćeno i prevelikim očekivanjima, a ona ume da bude ekstremno posvećena. U nekim slučajevima, ona može biti nezainteresovana ili fokusirana na sebe i svoju karijeru ili na neke druge ljude u svom životu.

Samo kada duboko voli ona postaje umiljata i topla Lavica koja daje čitavu dušu svom partneru i porodici. Kada zna šta želi, ne postoji ništa što će joj promeniti mišljenje. Ne možemo je lako nazvati tvrdoglavom već pre ženom jake volje. Ona ne ume da bude potčinjena nečijim pravilima i potrebama i retko će biti fleksibilna za partnerov neodgovoran odnos prema vremenu i bilo kakav nedostatak poštovanja. Nastavak na sledecoj strani..

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img