spot_img

JARAC: Niko ne može da VOLI ni približno JAKO KAO ON i spreman je da učini SVE ZA SREĆU svojih DRAGIH OSOBA.

Ženske osobe rođene u znaku jarca, vrlo su ambiciozne i tvrdoglave i za postizanje svojih ciljeva se neustrašivo i odlučno bore.

 

 

 

U međuljudskim odnosima, žene ovog horoskopskog znaka su veoma odane kao prijatelji, ali i vrlo stroge kada su u pitanju porodične vrednosti ili prijateljske i emotivne veze.

Žene u znaku jarca odlikuje velika doza zatvorenosti i distanciranosti u emotivnom kontekstu, tako da veoma teško veruju osobama suprotnog pola i jako su oprezne kada stupaju u emotivne veze.

Ženske osobe rođene u znaku jarca su vrlo samouverene i uspešne u svakom životnom polju, i nisu sklone odustajanju od svojih ciljeva.

 

 

 

 

Ženski jarčevi su veoma praktični i vrlo dobro organizovani, po prirodi nisu skloni rasipništvu i vrlo su svesni da im novac i materijalna sigurnost mogu obezbediti budućnost, pa su skloni da budu veoma štedljivi i čak imaju u sebi dozu sebičnosti i škrtičluka kada su finansije u pitanju.

Osobe ženskog pola koje pripadaju ovom znaku zodijaka, vrlo su vredne i predane svemu onome čemu se posvete, i dobro znaju da samo napornim trudom i radom mogu da postignu zacrtane ciljeve i ostvare se na poslu i u karijeri.

Žene jarčevi odlikuju se izraženom inteligencijom, a odsusutvo logičnosti i intuicije u razmišljanju i delovanju, nadomestiće predanim radom i velikim trudom koji su uvek spremne da ulože do svog potpunog maksimuma.

 

 

 

 

Kada su u pitanju odnosi sa drugim ljudima, žene u znaku jarca su obično vrlo „krutih“ shvatanja, retko su spremne na kompromise i tvrdoglavo se drže svojih ideja i ne dozvoljavaju bilo kakvo uplitanje sa strane, i takođe veoma teško prihvataju i dobronamerne savete svojih najbližih saradnika ili prijatelja. Za sebe žene u znaku jarca smatraju da su uvek i bez izuzetka u pravu, i da „sve znaju najbolje“ pa nije retkost da u toj svojoj samodovoljnosti prave greške i da ih često ponavljaju.

Žene jarčevi nikada nisu spremne na kompromise i vrlo teško opraštaju izdaju i bilo kakav vid prevrtljivosti i odsustva lojalnosti.

 

 

 

Žene ovog znaka odlikuju se vernošću u poslovnim, prijateljskim i emotivnim odnosima. Iskrenost ovog znaka zodijaka prema drugim ljudima, vrlo često ide do granice osuđivanja i preteranog nametanja svoje volje i stavova, pa su po nekada potpuno pogrešno shvaćene u svojoj čistoj dobronamernosti i želji da pomognu drugima.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img