spot_img

Žena VODOLIJA: Uvek je PONOSNA NA SEBE, jer zna da nikome NIŠTA NE DUGUJE i da je SVE stvorila SAMA!

Žene rođene u zodijačkom znaku Vodolija (Aquarius), obuhvataju sve pripadnice nežnijeg pola čiji datum rođenja pripada razdoblju između 21. januara i 19. februara. Vodolija spada u horoskopske znake kojima je osnovni element vazduh, a planeta koja vlada ovim znakom je Saturn, dok je pak suvladar ovog horoskopskog znaka planeta Uran.

 

Žena Vodolija je odvažna dama koja u životu može da postigne sve ono što poželi, i to sama. Ona je dama koja ne živi od tuđih para, već od svoga rada. Ona ponosno korača i živi život punim plućima, jer zna da je u životu sve stekla sama i da nikome ništa ne duguje. Svi oni koji imaju jednu Vodoliju kraj sebe znaju koliko je ona odvažna i hrabra. Ona se ne plaši nikakvih problema i za nju ne postoje nikakve prepreke. Ona jednostavno svoj život živi punim plućima. Ono što kod nje takođe možemo da primetimo jeste ogromna količina dobrote koju nosi u svom srcu. Oduvek je pomagala drugim ljudima da se izbore za svoju sreću, ali retko kada je tražila pomoć drugih ljudi. Naravno da su postojale situacije kada joj je ta pomoć bila potrebna, ali ona to nije prihvatila, jer ne želi nikome ništa da duguje.

 

Sve u životu što je postigla i uradila postigla je samo svojim radom i trudom. Ovu damu krase brojni kvaliteti i kod nje nikada ne možete primetiti ljubomoru. Ona zna da se ne može nadati sreći ako drugim ljudima želi zlo i zbog toga ona drugim ljudima želi isto što i sebi. Mnogo puta u životu je bila povređena, ali se nikada nije svetila lošim ljudima. Ona ne želi da prlja svoje ruke i vrlo dobro zna da će karma svima vratiti ono što zaslužuju. Ova dama je veoma ponosna i sve životne pobede ostvarila je sama. Mnogi ljudi je ne razumeju i misle da je ona previše ponosna, ali ona je jednostavno takva i nikada se neće promeniti. Ono što nikada od nje nećete čuti jeste da se hvali da je nekome pomogla, jer ona to ne čini da bi se time hvalila, već to radi zbog svog dobrog srca.

 

 

U životu je sve stekla sama i zavisila je uvek samo od sebe i to se nikada neće promeniti, sve dok ova žena postoji. Ona je neko ko se ne plaši neuspeha i možemo reći da je spremna i na neuspehe, ali nije spremna na nečiju pomoć. U životu je sve stekla svojim radom i trudom i prema svima je bila fer i poštena. I zato ova dama sme svakog čoveka pogledati u oči. Ona je jednostavno takva i nikada se neće i ne može promeniti. Ona će zauvek ostati dama koja čini sve ono što želi i koja sama odlučuje o svom životu.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img