spot_img

JUL sa sobom donosi velike promene, za ove znake ništa neće biti isto. Evo kako će im život tek izgledati.

Ovo leto može biti čarobno, ali nas očekuje i poneki izazov. Pogledajte kome to ovaj mesec donosi drasticne promene…..

 

BLIZANCI

Zvezde Blizancima savetuje da rade na ciljevima. Biće korisno da preispitate nedavne događaje, izvučete zaključke i prepustite se onome što vas vuče napred.Računajte da će Venera poboljšati vaš sjaj i započeti novi ciklus proširenja vašeg ljubavnog života u lepotu. Ova divna planeta doprinosi vašem uspehu, čak i ako vam se čini da se više bavite finansijskim pitanjima nego emocionalnim ispunjenjem.

Sreća će se sigurno osmehnuti onim Blizancima koji pravilno znaju da preraspodele prioritete i dozvole da promene uđu u život.Komunikacija je ključna u vezi. Bez toga, bolje vam je da nemate vezu. Blizanci su veoma osetljivi, tako da treba pažljivo postupati sa njima. Horoskop za jul predviđa da će usamljeni moći da pronađu ljubav među prijateljima. Zaljubićete se u osobu koju dugo poznajete.

LAV

Lavove očekuje finansijski uspeh. Pronađite novi izvor prihoda. Osim toga, u julu će Lavovi moći da se izbore sa gomilom dugo nagomilanih problema i izazova, a kada se to dogodi, predstavnici ovog znaka će konačno slobodno disati.Napredak u karijeri je ove godine zagarantovan za sve Lavove. Uticaj Jupitera u sedmoj kući je dokaz da možete očekivati i priliv novca od firme ili nekog bliskog rođaka.

U drugoj polovini godine možete očekivati da se na poslu neke kolege okrenu protiv vas. ovog meseca  posebno o kojima više ne postoji bliskost. Osećate da volite, ali ne dobijate istu ljubav zauzvrat. Ovo će biti odličan mesec za parove koji žele da poboljšaju romantiku. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,690PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img