16.8 C
Belgrade
nedelja, 28 novembra, 2021
spot_img

Žena JARAC: Ona je NEVEROVATNO JAKA i može da PREBRODI sve životne NEDAĆE – njoj niko NE MOŽE NIŠTA!

Dominantna žena, puna ambicije, naviknuta na disciplinu, dobro organizovana, uvek ima strpljenja i odgovornosti. Ona je praktična i uvek zna šta hoće.

 

 

Malo čega se plaši, koncentrisana je na cilj i zadovoljna tek kada ga dostigne – žena Jarac je sve to! Alfa ženka, ambiciozna, disciplinovana, organizovana, strpljiva, odgovorna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i sretna tek kad do njega dođe! To je žena Jarac! Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Žena u znaku Jarca je neverovatno jaka žena.

 

 

 

Znate li pred kim stojite? Budite sigurni da ćete uskoro i dobrovoljno kleknuti, kada budete shvatili o kakvoj se dami radi.
Ono što bi svakom prosečnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će izneti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se, ako ste njen partner, zapitati jeste li je uopšte dostojni?
Ako zaključite da jeste partner za nju, budite sigurni da će vaša ljubav biti postojana i topla i kada sve ostale budu sagorele. Održavaće je plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenja.

 

 

Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide napred često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji je zacrtala nije lako. Neverovatno jaka, žena Jarac može prebroditi sve životne nedaće, a kakav je god problem zadesio uspeće ostati sabrana i mirna i odmah će krenuti tražiti rešenje. Može se činiti hladna i rezervirana, ali ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću. Deo svojih ambicija spremna je žrtvovati samo zbog jednog – porodice. Kad nije njen dan, može biti previše tvrdoglava, neraspoložena, sramežljiva i pesimistična.

 

 

 

Partneru voli ugađati i brine se za njega zbog čega se može činiti kao da je ona u vezi podložna, ali u stvari nikad neće izgubiti svoju urođenu nezavisnost, odnosno neće zavisiti od partnera. Sa svojim životnim saputnikom želi biti ravnopravna, a uz njega će stajati i biti mu podrška i u najtežim trenucima. Traži nekog ko će uspeh voleti isto koliko i ona pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspešnosti. Strastvena je ljubavnica voljna eksperimentisati u krevetu. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Devici, jer oni znaju prodreti do njenog srca i otkriti njegovu toplu i nežnu srž i jednom vodenom znaku, Raku koji će u potpunosti zadovoljiti njene emocionalne potrebe.

 

 

VELIKI PRIJATELJ

 

 

Prirodni je vođa, žena Jarac često je glavna i među svojim prijateljima. Voli imati svoju grupu privrženih ljudi u koju se novi članovi teško puštaju, međutim kad shvatite kako grupa funkcioniše prihvatiće vas kao sebi ravnopravnog. Prema prijateljima ponaša se gotovo majčinski pa nju uvek možete pitati za savet i pomoć, a baš kao što majke to rade i za svoju decu, sklona je praviti planove za svoje prijatelje za koje oni uopšte ne znaju. Kad je sve isplanirala, samo će ih kratko obavestiti da večeras idu na klizanje ili da se Nova godina slavi u vikendici na selu. Jednako kao i porodici, vrlo je odana svojim prijateljima i uvek im daje do znanja da se na nju mogu osloniti i pouzdati. Mnogi njeni prijatelji pripadaju senzibilnim horoskopskim znakovima, Škorpijama ili Ribama.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,029PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img
error: Content is protected !!