spot_img

Žena JARAC je PRAVIČNA I NESEBIČNA, JAKA I KAD JE DRUGI LOME!

Žena JARAC je PRAVIČNA I NESEBIČNA, JAKA I KAD JE DRUGI LOME! I kad joj nije lako ona se uvek podidne iynad svake situacije. Mnogo toga preživi što bi neku drugu ženu slomilo…
Ona je pre svega jaka i istrajna žena,ume da se izbori sa svime i svačim, darežljiva, voli pravdu i uvek govori istinu  i samo istinu.

Jarac, predstavlja osobu snažnog duha, nekog ko je veoma nepokolebljiv i ko je zaista sam sebi dovoljan za lepa postignuća. U tom pogledu, one mogu da budu jako uspešne u mnogo oblasti, posebno kada dođu do upravljačkih mogućnosti. Sve ono što je lepo, može da se dogodi i da zaista bude veoma uspešno, naročito ako su one motivisane da daju svoj nesebični doprinos tome.

 

U svakom smislu su inovativne, u sebi nose određenu moć transformacije koja im omogućava da se snađu u gotovo svakoj situaciji. One nisu sklone da budu zabrinute u dužim vremenskim intervalima, jer nekako uvek uspevaju da pronađu put koji će ih izvesti iz loših situacija u kojima se nalaze. Naposletku, one mogu da budu veoma prilagodljive, naročito ako im je to u nekoj vrsti interesa.

 

Prijaju im najrazličitije profesije, ali najviše mogu da budu uspešne u oblastima u kojima mogu da verbalno iskažu svoje sposobnosti. U ljubavi mogu da budu čak i fleksibilne, a naročito onda kada su istinski zaljubljene. Žena Jarac koja se nalazi u emotivnoj vezi kroz koju provejava nestabilnost, zaista može da se pretvori u pravu goropad prema svom muškarcu. Tada postaje veoma zahtevna. Kada je razočarana, može postati čak i osvetoljubiva.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,690PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img