Home HOROSKOP HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 15. 05. do 21. 05. 2023.

HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 15. 05. do 21. 05. 2023.

0
HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 15. 05. do 21. 05. 2023.

Dolazi nam nova nedelja nova desavanja…. procitajte sta vas to ocekuje na ljubavnom i poslovnom planu…

OVAN

POSAO: Nemojte se preopteretiti poslom više od onog što je potrebno i kući dođite na vreme. Možda ćete saznati da će se vaš projekat usporiti zbog neočekivanih sporednih faktora, ali ne dozvolite da vas to frustrira. Ispunjeni ste nadama i planovima, koji vam pružaju motivaciju da istrajete u svemu što naumite. Usudite se da razmotrite sve opcije koje su vam otvorene.

ZDRAVLJE: Vodite računa o svom telu – ako ga negujete, daće vam više samopoštovanja i elan za borbu sa stresom (ako je prisutan).

LJUBAV: Trenutni planetarni aspekt ukazuje na to da veoma pažljivo razmišljate o svojim osećanjima. Zvezde sugerišu da je teško biti strpljiv u vezi sa stvarima koje vas muče, pa je najbolje da otvoreno razgovarate sa partnerom i zajedno dođete do rešenja, a ako ste sami – posvetite se sebi i posetite sva mesta koja vam prijaju: od salona lepote do butika i kafića. Ovo posmatrajte kao vid terapije i opuštanja, pa će vam pravilna procena pomoći da donesete prave zaključke i preduzmete neophodne radnje.

BIK

POSAO: Pokušajte da izbegnete neuspeh jer trenutno niste dovoljno inicijativni i uporni i dok ne stabilizujete ono što ste postigli. Nemojte ignorisati poslovne pozive koji zaslužuju vašu pažnju jer će vam doneti dobru zaradu u narednim danima. Naći ćete se okruženi zanimljivim i uticajnim ljudima koji će možda želeti da vam budu korisni i podrže vaše planove i projekte, pa budite otvoreni za nove kontakte.

ZDRAVLJE: Radite na sebi, uravnotežite se, bavite se psihoanalizom – u ovom periodu to je način da očuvate zdravlje i integritet.

LJUBAV: Ako su stvari između vas i vašeg partnera dostigle kritičnu tačku, vaša veza može proći kroz promenu – vreme je da prihvatite sve novine koje vam život donosi, a samo strpljenjem moći ćete da stabilizujete ono što je do sada postignuto. Slobodni Bikovi, planetarna energija vas može podstaći da analizirate svoje ponašanje, kao i tip osoba koje birate za potencijalne partnere. Razmislite da li s određenom osobom možete biti u dugoročnoj vezi, a ako je odgovor potvrdan – samo napred!

BLIZANCI

POSAO: Budite oprezni da upoznajete nove ljude jer ste u vlasti emocija i vaša procena nije ispravna – ne dozvolite da vas neko prevari samo zato što ste rasejani. Možda bi bilo bolje da usporite umesto da uskačete u projekat koji niste proverili i onda otkrijete da ste pogrešili. Priznanje i prosperitet su zagarantovani ako pažljivo sagledate šta se dešava oko vas. Pokrenite određeni zadatak koji vam je dodeljen ako želite da pokažete svoje sposobnosti.

ZDRAVLJE: Više brinete o drugima, nego o sebi, ali to sada morate hitno da promenite – da biste brinuli o drugima, morate ostati zdravi i snažni. Dakle, čuvajte se i osnažite imunitet.

LJUBAV: Gledajući suštinu stvari, Blizanci će razumeti svaki aspekt svog života i ljubavi, a za one koji su sami mogu se desiti uzbudljivi događaji u vezi sa učešćem na javnim događajima, kao i lepo poznanstvo sa osobom sa kojom se savršeno slažete. Da biste postigli ravnotežu, nemojte se upuštati u nepotrebne razgovore. Sada je vreme da usporite i posvetite se onome što već imate. Vaše samopoštovanje je visoko, a uspećete i u planiranim putovanjima – ako idete sa partnerom ili bez. Ne vređajte i ne kritikujte bez razloga.

RAK

POSAO: Uskoro će vam se otvoriti povoljne profesionalne prilike. Budite strpljivi sa saradnicima i pokušajte da ne reagujete burno, jer ih time možete odvratiti od potencijalnog zajedničkog poduhvata. Nove informacije će vas uskoro primorati da preispitate svoje postupke i promenite način rada. Morate proceniti situaciju na svoj način i svoje vreme, ne dozvolite da vas neko požuruje da delate pre nego što budete spremni – radite onako kako osećate.

ZDRAVLJE: Vi ste inače odgovorni i disciplinovani, samo pokušajte da se ne nervirate suviše zbog onih koji nisu. Čuvajte sebe, to je dovoljno.

LJUBAV: Oni od vas u bračnom životu mogu imati poteškoća uzrokovane tradicionalnim nesporazumima, ali nemojte podleći svojim emocijama jer može doći do ishoda koji ne želite. Daleko ste od harmonije koju ste danima grčevito pokušavali da postignete. Da biste smirili situaciju, partneru predložite putovanje za koje ste sigurni da će vas ispuniti dobrim uspomenama. Slobodni Rakovi, događaj iz bliske budućnosti bi mogao da napravi veliku razliku u načinu na koji percipirate odnose i podstakne stvaranje pojedinih zanimljivih promena. Ne gubite vreme na one koji vidno nisu zainteresovani.

LAV

POSAO: Da biste ostvarili svoje ciljeve, ne gubite vreme na besmislene aktivnosti, već se smirite i preuzmite odgovornost za svoje zadatke. Tokom ovog perioda, potpuno ste podložni svojim osećanjima koja izazivaju unutrašnju tenziju, što se može odraziti i na profesionalni učinak. Vaša harizma može stvoriti čuda, ali nemojte se oslanjati samo na nju da biste postigli svoje ciljeve.

ZDRAVLJE: Nervoza vas jede iznutra, a uobičajeni načini da je se rešite vam nisu dostupni. Budite mudri i strpljivi – ne dozvolite sebi ispade i bespotrebno rizikovanje samo zato što vam je dosadno.

LJUBAV: Izbegavajte svađe u porodici, sukobe sa strancima, nova poznanstva – koja vam mogu narušiti odnos sa partnerom. Energija koja se emituje s planeta dovodi vas u kontakt sa vašim najdelikatnijim osećanjima. Polako ali sigurno – strpljenje će vam dati samopouzdanje i sigurnost na svakom koraku, a vašem partneru će biti privlačno što uz sebe ima osobu na koju može da se osloni. Obradovaće vas vesti koje se tiču osobe iz vašeg užeg okruženja. Ako ste trenutno sami, budite spremni na to da budete obasipani znacima pažnje raznih ljudi, što će vam imponovati, ali ne dozvolite sebi da počnete da dajete obećanja koja ne možete ispuniti.

DEVICA

POSAO: Neprijatni razgovori na poslu su za očekivati. Vaše nove ideje će se ostvariti ako cenite pomoć drugih. Izračunajte svoju zaradu kako biste pravilno rasporedili svoj budžet – ne trošite novac na besmislice koje vam nisu potrebne. Rizikujete da upadnete u problematičnu situaciju ako o svojim poduhvatima i planovima ne razgovarate sa bližnjima koji vam mogu dati adekvatan savet.

ZDRAVLJE: Budite oprezni, odgovorni i dosledni i pokušajte da se rasteretite od dnevnih briga, večernjim opuštanjem, meditacijom, čitanjem.

LJUBAV: Doživećete preporod u bračnoj zajednici, jer nastupa period u kom ćete sa supružnikom doživeti nova intimna iskustva koja će učvrstiti vaš odnos. Osećaćete se veoma emocionalno sigurnim za vreme ove nebeske konfiguracije. Ako imate vremena za putovanje sa partnerom, iskoristite priliku – nemojte stalno čekati “bolju” priliku. Život je sad, ne čekajte budućnost. Slobodne Device, ne silite sebe na viđanje s drugima samo zato što se to od vas “očekuje”. Slušajte sebe i radite samo onako kako osećate. Ne prihvatajte ništa što vam ne prija.Nastavak na sledecoj strani…