Home HOROSKOP DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 24. Oktobar 2017.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 24. Oktobar 2017.godine

0
DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 24. Oktobar 2017.godine

Ovan

S obzirom na poziciju planeta, danas očekujte dan stvoren za romansu. Bez obzira na to da li ste trenutno u vezi ili tek treba da idete na sastanak, bilo bi dobro da se obučete u svetlo, nabacite osmeh na lice i zablistate. Očekuje vas uzbudljiv emotivni dan. Slobodno podelite sva svoja najdublja osećanja.

Bik

Energija vam donosi divan dan kada je ljubav u pitanju. Bićete sjajno raspoloženi, pa ćete isto preneti i na svog emotivnog partnera. Zajedno ćete uživati u večeri sa svećama ili romantičnoj šetnji pored reke. Kreirajte romantičnu atmosferu onako kako samo vi to umete. Momenti koje doživite, biće nezaboravni.

Blizanci

S obzirom na trenutni položaj planeta, odlazak na neki društveni događaj je prava stvar, kada je vaš ljubavni život u pitanju. Zvezde vam šalju važan susret sa nekim. To može biti poznanik ili neko iz prošlosti. U svakom slučaju leptirići u stomaku su zagarantovani, a možda se desi i nešto više.

Rak

Pozicija planeta vam danas donosi rešenje neke misterije po pitanju ljubavi. Ako ste sumnjali u svog partnera ili emocije, danas ćete napokon dobiti odgovor. U poslepodnevnim časovima ćete imati interesantan susret sa nekim iz prošlosti. Imajte samopouzdanja i svoje emocije nemojte otkriti prelako.

 

…nastavak na sledećoj strani…