spot_img

Izaberi jednu MAGIČNU KARTU i saznaj da li te DO KRAJA GODINE očekuje LJUBAVNA SREĆA ili TUGA.

 

Magične karte imaju neverovatnu moć da predvide budućnost.

 

Svako voli da zna šta ga očekuje u budućnosti, naročito kada je ljubav u pitanju. Upravo zbog toga mi smo pripremili ovaj zanimljivi test za vas. Izaberite jednu magičnu kartu i saznajte šta vas očekuje u ljubavi do kraja godine, da li su to dani tuge ili dani sreće.

MAGIČNA KARTA BROJ JEDAN:

 

Ako ste odabrali kartu pod brojem jedan, vama je u životu ljubav na prvom mestu. Vi ste neko ko je spreman da učini sve što je moguće da bi imao što više sreće u ljubavi. Za vas je ljubav najvažnija i ona je pokretač svega. Period do kraja godine doneće vam mnogo razloga za ljubavnu sreću, ali moramo reći da će biti i trenutaka kada će tuga pokucati na vaša vrata. Današnji dan ćete provesti u zagrljaju voljene osobe i biće to jedan od najlepših dana u ovom mesecu. Ali već u toku meseca juna vas očekuju brojna negativna dešavanja na planu ljubavi. Moglo bi se reći da će za ta negativna dešavanja biti odgovaram vaš partner.

 

Vi ćete dugo razmišljati o raskidu, jer ste puno puta praštali svom partneru. Ali ljubav će pobediti, kao i uvek, i vi ćete mu pružiti još jednu šansu. I ta odluka će se ispostaviti kao najbolja moguća. Naime, od meseca septembra pa do kraja ove godine, vaša ljubav će zaista blistati i vi ćete samo za sreću znati. Vaš partner će konačno shvatiti šta je pogrešno radio i šta ste mu sve oprostili i zbog toga će period do kraja godine pretvoriti u najlepši san. Tako da bi se moglo reći da ćete vi do kraja godine biti veoma zadovoljni na planu ljubavi.

 

MAGIČNA KARTA BROJ DVA:

 

Vama godina nije počela najbolje kada je ljubav u pitanju, jer ste imali mnogo problema.

Međutim, ljubav je za vas pripremila puno lepih iznenađenja do kraja godine. Jedno od tih iznenađenje vas svakako očekuje u toku ovog meseca. Vaš partner će učiniti sve da ovaj maj nikada ne zaboravite. Do kraja meseca vas očekuje još puno trenutaka koji će zbližiti vas i vašeg partnera. A od meseca jula bi se moglo reći da ćete uživati samo u magičnim trenucima. Period do kraja godine vam donosi ono što ste odavno želeli. Veoma je moguće da ćete do kraja godine dobiti ponudu za brak. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img