spot_img

Za ove znake horoskopa stiže NAJLEPŠI PERIOD, uživaće u svojoj sreći, a JEDAN će upoznati ljubav svog života Burna dešavanja na NEBU!

 

Astrološki gledano, ova sedmica biće puna zanimljivih i izazovnih preokreta, a tri znaka Zodijaka pamtiće je po velikom prilivu energije i lepim trenucima na polju posla, emocija i zdravlja.Žurka“ na nebu ove sedmice! Mesec u trigonu sa Venerom, Venera u trigonu sa Jupiterom, Mars u Blizancima, Mesec koji ulazi u Blizance…

Ovan

Pred vama je nedelja koja zahteva da pokažete na delu i hrabrost i inteligenciju. Dopada vam se kad vas neko ili nešto natera da sagledate situaciju iz svih uglova i pronađete onaj pravi iz kog ćete delovati i pokazati koliko ste, zapravo, moćni i sposobni.

Ove sedmice sve će vam polaziti za rukom – i na poslu, i u ljubavi, i u porodičnim i prijateljskim relacijama. Ljudi oko vas biće oduševljeni vašom energijom i sposobnošću da im ulepšate život.On utiče na sve aspekte našeg života, a najviše na lekcije, odnosno da ostavimo sve staro, loše i ono što nas opterećuje, a odvažimo se da napravimo promenu koja može isceliti.

Bik

Nećete dozvoliti da vas bilo šta sputava u ostvarenju ciljeva koje ste zacrtali. Možda vam u poslednje vreme nije išlo dobro, pogotovo na emotivnom i zdravstvenom planu, ali ove sedmice se konačno sve menja.

Bićete zabavni, duhoviti i lucidni, a takvo ponašanje delovaće kao magnet na osobe suprotnog pola. Obratite pažnju i na osobe sa kojima vas deli razlika u godinama – možda se među njima krije neko sa kim biste mogli da ostvarite neočekivano dobru i kvalitetnu vezu. Da li će ona biti emotivna ili prijateljska, zavisiće samo od vas.

Na krilima lepih emocija i zdravstvene tegobe ćete manje osećati.

To ne znači da one koji su u vezi ne čeka nešto lepo – njihov ljubavni život biće pun harmonije i ljubavi.

Ući će u period u kojem će zavladati nova energija posvećenosti, bliskosti i mira.

Vaš poslovni život će takođe biti posut cvećem, jer su naredne  idealno vreme da započnete posao o kojem ste dugo razmišljali.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,587PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img