spot_img

JARAC, RIBE I BIK – PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Merkur u Jarcu – Ova 3 znaka neka se SPREME za velike PROMENE u LJUBAVI!

 

Protekli period je bio pun pritisaka, stagnacije i težine po mnogim pitanjima i sve se to odražavalo i na partnerske odnose. Naredni period možda neće odmah doneti rešavanje svega što vas muči, ali ćete svakako vi biti u boljem raspoloženju. Vi ste ona pokretačka sila u vašem partnerstvu, a sada ćete imati više energije i za sebe i za inicijativu prema partneru. Slede vam nešto bolji i opušteniji dani.

Merkur kreće unatrag i pridružuje se Marsu koji je retrogradan od kraja listopada. U novu godinu ući ćemo ne toliko odlučni i spremni na promjene. Kao da za sobom još vučemo neke terete prošlosti koje nismo do kraja posložili. Utiecai ova dva planeta omogućuju nam upravo to – vrijeme je da usporimo, vidimo i shvatimo, a potom kroz drugu polovinu siječnja donesemo te važne odluke za koje možda trenutno nismo spremni.

Osjećate li se zbunjeno, kao da ste zapeli u čekaonici? Niste sigurni što želite? Imate dojam da se posljednjih dana pred vašim pragom skuplja toliko stvari koje niste riješili i posložili?

U četvrtak 29. prosinca Merkur kreće unatrag i pridružuje se Marsu koji je retrogradan od kraja listopada. U novu godinu ući ćemo ne toliko odlučni i spremni na promjene. Kao da za sobom još vučemo neke terete prošlosti koje nismo do kraja posložili. Utjecaji ova dva planeta omogućuju nam upravo to – vrijeme je da usporimo, vidimo i shvatimo, a potom kroz drugu polovinu siječnja donesemo te važne odluke za koje možda trenutno nismo spremni.

Sada ispipavamo, ispitujemo, popravljamo, radimo reviziju prošlosti. Okolnosti se preslaguju iako to možda ne vidimo na svjesnoj razini. I zato je dobro biti strpljiv. Maknuti sebe s puta, smiriti očekivanja. Ne vidimo jasno, ne znamo dovoljno, pa je važno da ne upadnemo u zamku pretpostavki.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img