Izaberi jednu AŽDAJU i saznaj šta NJEGOVA/NJENA MAMA misli O TEBI!

Izaberi jednu AŽDAJU i saznaj šta NJEGOVA/NJENA MAMA misli O TEBI!

25. марта 2020. Off By totiko

Sigurni smo da biste svi voleli da saznate šta majka vašeg partnera misli o vama. Bez obzira koliko imate dobre ili loše odnose sa majkom vašeg partnera, sigurni smo da nikada niste načisto sa tim šta one osećaju za vas i šta vam zaista misle.

Upravo zbog toga, mi smo napravili ovaj zanimljiv test. Kao što vidite, na ovoj slici se nalazi 6 veoma simpatičnih aždaja, koje na jedan veoma simpatičan način simbolizuju naše svekrve, ali i tašte. Na vama je samo da odaberete jednu sliku i da saznate šta njegova/njena mama misli o vama.

AŽDAJA broj JEDAN: Ukoliko ste u braku, možemo reći da mama vašeg partnera nije preterano naporna. Ukoliko se vi ne mešate u njen život, sigurno neće ni ona u vaš. Ona je neko ko ne živi po pravilima, ali ipak uvek primećuje haos u vašoj kući i za svaki slučaj svoja vrata uvek drži zatvorena, da ne biste ugrozili njen mir. Bez obzira koliko imate dobru komunikaciju sa njom, budite sigurni da ona nikada neće trpeti pritisak sa vaše strane, zato ne pokušavajte da uđete u hladni rat sa njom.

Vrlo često može da bude nervozna i neurotična i tada bi trebalo da je izbegavate. Ukoliko ste u nezvaničnoj vezi, majka vašeg partnera misli da vam je potrebna njena podrška i stalno želi da od vas napravi bolju osobu. U svim tim pokušajima je veoma uporna i dosadna. Vaš savet može da prihvati samo onda ako vidi da ste iskreno zabrinuti za njeno zdravlje. I na kraju, morate znati da je ona veoma tvrd orah i da joj teško možete parirati, zato u odnosima sa njom morate biti jako tolerantni. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2 3