spot_img

Evo šta nam donosi Venera u Vodoliji i kako da iskoristimo snagu Merkura u Jarcu – DOGAĐANJA NA NEBU U JANUARU 2023!

 

Iskoristite povoljno kretanje planeta za nove ideje i ljubavi….

1. Snaga ljubavi

Uprve dane nove godine uveo nas je pun Mesec u Raku 6. januara. U našim srcima se budi snaga ljubavi. Osetljiviji smo nego inače i sentimentalno raspoloženi, ali spremni da uradimo baš sve za one koje volimo. Osvešćujemo šta želimo da pružimo svojim najdražima, kakvu vrstu sigurnosti i ljubavi sami želimo da primimo. Hrabro ćemo razotkriti svoja osećanja nekome koga smo iz opreza držali na distanci. Čvrsto zacrtajmo planove koji će nam tokom godine doneti još snažniji osećaj sigurnosti.

2. Uzbuđenja sa Venerom

Sa Venerom koja je u Vodoliji od 3. januara privlači nas sve što je drugačije. Spremni smo da istražujemo, da isprobavamo nove stvari, da tražimo nove puteve ljubavi. Ljubav u virtuelnom svetu interneta će mnogima doneti zabavne i neočekivane trenutke. Kad se 15. januara Venera suoči sa Uranom, možda ćemo sresti nezaboravnog stranca u noći koji će nestati isto tako brzo kao što se i pojavio. Možda ćemo se žestoko posvađati sa partnerom kako bismo sačuvali vlastite granice. Venerina konjunkcija sa Saturnom 22. januara smiruje  i vraća nas uhodanim stazama kako bismo u miru obradili sva prethodna uzbuđenja.

3. Carpe diem – Mars u Blizancima

Mars u Blizancima 12. januara punom snagom kreće direktno. Ako smo posednjih meseci više promišljali nego delovali, pažljivo taktizirali i odugovlačili početak novih ciljeva, sada smo spremni za akciju. Zaigranost i znatiželja važni su činioci uspeha. Mars u Blizancima podseća nas da u životu stvari nisu crno-bele i situacije nisu sve ili ništa! Uvek postoji nova prilika, drugačiji način, razlog da pustimo i pričekamo bolji trenutak. Uhvatimo najbolje od svakog dana, od svake situacije, bez ljutnje ili ogorčenosti. Snalažljivost, dragoceni društveni kontakti i humor pomažu nam da ne uzimamo sve k srcu i budemo uspešni u svemu što radimo. Uz prijateljsku podršku Venere mnogo dobrih stvari se događa u ljubavi.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img