spot_img

Iza OGLEDALA se krije VAŽNA ŽIVOTNA PORUKA za vas. Izaberite jedno OGLEDALO i saznajte KAKVA JE TO PORUKA.

Svi želimo znati jesu li odluke koje donosimo bile ispravne i radimo li najbolje što možemo s onim što imamo. Ovaj zabavni test može vam pomoći u pravom smeru i dati vam savet o životu, koji vaša duša očajnički mora čuti. Sve što treba da učinite jeste da odabrate ogledalo koje vam se najviše sviđa i pročitate odgovarajući opis.

Ako ste odabrali ogledalo broj 1, vaša poruka je: NE ODUSTAJTE OD ŽIVOTA! Trenutak je sada. Prigrlite svoj život i prestanite se odupirati željama svog srca. Udahnite život hrabrošću i nadom. Ne prigovarajte, ovo je jedina šansa da uistinu budete vi. Koliko puta ste se sebi izvinuli zbog toga što ne možete nešto učiniti? I koliko ste se puta potajno nadali da će nešto „uzbudljivo“ poljuljati stvari?

Naravno da znate da takve nagrade dolaze samo s naporom. Nikome ništa ne pada sa neba. Možete uspeti uz vašu predanost. Vaše srce zna šta želite, trebalo bi da ga poslušate.

Ako ste odabrali ogledalo broj 2, vaša je poruka sledeća: SAMOPOŠTOVANJE! Zaslužujete sve dobre stvari u životu, kao i bilo ko drugi. Ljubav, pažnja, uspeh i poštovanje. Kiša pada na sve nas, Sunce sija za sve nas. Vreme je da se oslobodite ograničavajućih uvjerenja o sebi koja vas uzdržavaju. Nisko samopoštovanje vas nigde ne vodi. Prestanite govoriti: „bojim se otkriti ko sam zapravo“. To je zaštitni ogrtač, koji nas uverava da u stvari nismo dostojni, pa zašto brinuti. Nastavak na sledecoj strani.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img