BIK je velika POŠTENJAČINA i NAJBOLJI ČOVEK koji zemljom hoda!

BIK je velika POŠTENJAČINA i NAJBOLJI ČOVEK koji zemljom hoda!

25. марта 2020. Off By totiko

Mnogo puta smo do sada pisali o Biku kao najboljem znaku Zodijaka, a za to postoji i mnogo razloga. Bik je, pre svega, jedan veoma snalažljiv i realan čovek, koji je spreman da učini sve da bi došao do svoga cilja.

Mnogi smatraju da je on tvrdoglav, ali to uopšte nije njegova mana. Tvrdoglavost je nešto što ga uvek tera napred i što ga čini stabilnim. Bik je veoma nezavisan čovek i pun je samopouzdanja, a za to ima i puno razloga. Veoma je jak, bilo da je u pitanju emotivna ili fizička snaga. Poznat je po tome da može da se snađe u svakoj situaciji i svaki problem može sam da reši. On se nikada ne oslanja na sudbinu ili sreću, već samo na svoju snagu.

Čak i onda kada je preteško, on ne odustaje, već se oslanja na svoju upornost i izdržljivost. Njega jednostavno ništa ne može zaustaviti na putu do cilja. Bik je neko na koga se uvek zaista možete osloniti. On je neko ko je uporan u očuvanju svake vrste odnosa, bilo da je u pitanju ljubav ili prijateljstvo. Bik je covek koji čvrsto stoji na zemlji, kao i svi zemljani znaci. Teško šta može da ga poremeti u životu.

On je spreman da uloži veliki trud, samo da bi dobio ono što želi. Bikovi su poznati takođe i kao veoma dobri prijatelji, koji vas nikada neće izdati. Takođe imaju šesto čulo i veoma lako mogu da vide ko je kakav čovek. Oni vrlo dobro znaju ko je iskren, a ko nije i na osnovu toga biraju sebi društvo. Ono što ne tolerišu jesu laži i nepoštenje. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2 3